Επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 5c

Επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 5c

Χαρακτηριστικά επισκευής

Δεν είναι τυχαίο πως μια από τις σοβαρότερες βλάβες στο iPhone 5c αλλά και στα iPhone γενικότερα είναι αυτή της μητρικής πλακέτας. Αυτό συμβαίνει γιατί μια τέτοια βλάβη επηρεάζει σχεδόν όλα τα συστήματα της συσκευής, από την κεντρική μνήμη και τον επεξεργαστή ως τα ασύρματα δίκτυα, την κάμερα κ.α. Η πλειοψηφία των χρηστών πιστεύει ότι μια τέτοια βλάβη είναι ανεπανόρθωτη, όμως αυτό δεν είναι αλήθεια.

Στα εργαστήρια ired είμαστε σε θέση να ξαναζωντανέψουμε την χαλασμένη συσκευή σας και να δώσουμε νέα πνοή στη μητρική πλακέτα της.

Ενδείξεις βλάβης

Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις βλάβης, όμως οι παρακάτω είναι οι επικρατέστερες:

  • Εμφανής βλάβη ή τραυματισμός στην υποδοχή της μητρικής πλακέτας
  • Υπερθέρμανση ή αδυναμία ενεργοποίησης της συσκευής
  • Αδυναμία στη φόρτιση.
  • Μη απόκριση της οθόνης LCD, ακόμη και μετά από αντικατάστασή της.
  • Η συσκευή δεν συνδέεται σε δίκτυο Wi-Fi.
  • Αδύνατο σήμα GSM.
  • Δεν ανοίγει η κάμερα ακόμη και μετά από την αντικατάστασή της.
  • Μη απόκριση του Home Button ή του μικροφώνου, μετά από αλλαγή τους με νέα ανταλλακτικά.

Αν έχουν πέσει στην αντίληψή σας κάποιες από τις παραπάνω ενδείξεις στο iPhone 5c, τότε η μητρική πλακέτα χρειάζεται επισκευή, ώστε να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συσκευή σας.

Επίλυση της βλάβης

Η βλάβη στην μητρική πλακέτα είναι αναστρέψιμη. Στα εργαστήρια ired θα αναλάβουμε την επισκευή της με τη σοβαρότητα που της αρμόζει. Για αυτό πρέπει να εμπιστευτείτε την καλύτερη τεχνική ομάδα ired για τη φροντίδα της συσκευής σας

Ελάτε στο πλησιέστερο εργαστήριό μας

Το έμπειρο προσωπικό μας διαθέτει και τις γνώσεις και την εμπειρία και τα εργαλεία για μια τόσο δύσκολη επισκευή. Θα ενημερωθείτε για το κόστος και το χρόνο επισκευής μόλις εντοπίσουμε την καρδιά του προβλήματος.

Με την σύμφωνη γνώμη σας, θα προχωρήσουμε στην επισκευή με τα καλύτερα ανταλλακτικά, επιλεγμένα για την ανθεκτικότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Σας περιμένουμε λοιπόν στα ired για για την πιο αξιόπιστη και εγγυημένη αποκατάσταση της βλάβης της μητρικής πλακέτας στο iPhone 5c.