Επισκευή Dock connector – Mic – Jack cable iPhone 5C

Επισκευή Dock connector – Mic – Jack cable iPhone 5C

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 27
  • Τιμή με ΦΠΑ 33.48
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Ποιοτική και γρήγορη επισκευή connector - mic - Jack cable iPhone 5C, με εγγυημένο αποτέλεσμα από τους επαγγελματίες τεχνικούς μας.

Ένα από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα της συσκευής σας είναι το dock connector – mic – jack cable.

Τι ακριβώς είναι τo Dock connector – Mic – Jack cable iPhone 5C;

Μία από τις πιο σημαντικές καλωδιοταινίες της συσκευής σας είναι το Dock connector – Mic – Jack cable. Αυτό αποτελείται από την θύρα φόρτισης, το μικρόφωνα και την έξοδο των ακουστικών. Και τα τρία αυτά εξαρτήματα είναι απαραίτητα για την λειτουργικότητα της συσκευής σας. Εάν εμφανίσουν βλάβη θα χρειαστείτε επισκευή dock connector – mic – jack cable iPhone 5C.

Ενδείξεις βλάβης:

Μερικές από τις πιο συνηθισμένες ενδείξεις βλάβης είναι οι ακόλουθες:

  • Αδυναμία φόρτισης, συγχρονισμού με το iTunes ή σύνδεσης με υπολογιστή.
  • Δεν μπορείτε να κάνετε εγγραφή ήχου, δεν σας ακούνε οι συνομιλητές σας κ.ά.
  • Τα ακουστικά δεν λειτουργούν, η αναπαραγωγή από τα ακουστικά δεν ενεργοποιείται.

Εάν αντιμετωπίζετε παρόμοιες δυσλειτουργίες δεν έχετε παρά να αναζητήσετε την κατάλληλη επισκευή dock connector – mic – jack cable iPhone 5C.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Για να αντιμετωπιστεί η βλάβη θα χρειαστεί να αφαιρεθεί το χαλασμένο εξάρτημα και να αντικατασταθεί με ένα καινούργιο ανταλλακτικό. Η εργασία αυτή είναι αρκετά απαιτητική καθώς η συσκευή χρειάζεται να ανοιχτεί. Η επιτυχία την επισκευής εξαρτάται από την αποτελεσματικότητα των τεχνικών καθώς και από την ποιότητα του ανταλλακτικού.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια του ired

Ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας θα αναλάβει την επισκευή dock connector – mic – jack cable iPhone 5C. Τα ανταλλακτικά μας είναι πάντα κορυφαίας ποιότητας. Αυτά προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή dock connector – mic – jack cable iPhone 5C.