Επισκευή δόνησης iPhone 5C

Επισκευή δόνησης iPhone 5C

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 27
  • Τιμή με ΦΠΑ 33.48
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Εγγυημένη και άμεση επισκευή μηχανισμού δόνησης iPhone 5C.
Ελάτε σε ένα από τα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired, επισκευή μόλις σε 20 λεπτά.

Πώς λειτουργεί η δόνηση

Στην μητρική πλακέτα της συσκευή σας υπάρχει ένα μικρό μοτέρ, αυτό προκαλεί την δόνηση της συσκευής. Αυτό είναι πιθανό να παρουσιάσει βλάβη μετά από ένα διάστημα χρήσης ή μπορεί να πάθει ζημιά μετά κάποια πτώση ή χτύπημα της συσκευής.

Η χρησιμότητα της λειτουργίας της δόνησης είναι αδιαμφισβήτητη. Σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί να θέσετε την συσκευή σας στην σίγαση, έτσι ώστε να μην ενοχλήσετε τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Η λειτουργία της δόνησης όμως είναι εξίσου χρήσιμη και σε μέρη όπου υπάρχει πολύς θόρυβος. Η δόνηση σας ειδοποιεί για εισερχόμενα μηνύματα, κλήσεις και ειδοποιήσεις.

Βλάβη μοτέρ δόνησης

Το μοτέρ μπορεί να πάψει να λειτουργεί ή να αποκολληθεί από την μητρική πλακέτα της συσκευής σας. Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα στην λειτουργία της δόνησης θα χρειαστείτε επισκευή δόνησης iPhone 5C.

Αντιμετώπιση βλάβης

Για να αντιμετωπιστεί η βλάβη θα χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση του μοτέρ δόνησης με ένα καινούργιο ανταλλακτικό. Στο ired θα βρείτε τα καλύτερα ανταλλακτικά. Το καινούργιο ανταλλακτικό μοτέρ δόνησης, που σας προσφέρουμε, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Είναι εξαιρετικά αποδοτικό και ανθεκτικό, άλλωστε συνοδεύεται και από εγγύηση.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια του ired

Ένας από τους έμπειρους τεχνικούς του ired θα αναλάβει την επισκευή της συσκευής σας. Η εξειδίκευση μας στην επισκευή iPhone μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε εγγυημένες και ασφαλής υπηρεσίες. Τα εργαστήρια μας είναι κατάλληλα να φιλοξενήσουν οποιαδήποτε επισκευή δόνησης iPhone 5C με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Κερδίστε από τις οικονομικές τιμές στις οποίες σας προσφέρουμε τις ποιοτικές μας υπηρεσίες.