Επισκευή βρεγμένου iPhone 5C

Επισκευή βρεγμένου iPhone 5C
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Άμεση και ποιοτική επισκευή βρεγμένου iPhone 5c. Ελάτε σε ένα από τα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired για εγγυημένο αποτέλεσμα.

Μία από τις πιο σημαντικές βλάβες που μπορεί να πάθει το iPhone σας είναι αυτή της εισροής υγρασίας στο εσωτερικό της. Εάν αντιμετωπίζετε παρόμοιο πρόβλημα ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Άμεση αντίδραση

  • Απενεργοποίηση της συσκευής
  • Απομάκρυνση των εξωτερικών υγρών
  • Τυλίξτε την συσκευή με απορροφητικό πανί ή χαρτί
  • Αποφύγετε την χρήση πηγών έντονης θερμότητας καθώς μπορεί να υπερθερμάνετε την συσκευή

Χωρίς καμία καθυστέρηση ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας για άμεση αντιμετώπιση της βλάβης.

Οξείδωση συσκευής

Η οξείδωση είναι η χημική αντίδραση που προκαλείται στα εξαρτήματα της συσκευής με την επαφή τους με το νερό( ή οποιοδήποτε άλλο υγρό). Η απομάκρυνση των υγρών πρέπει να γίνεται το ταχύτερο δυνατό, πριν προκληθεί μη αναστρέψιμο διάβρωση σημαντικών εξαρτημάτων. Μόλις παραλάβουμε την συσκευή σας θα προχωρήσουμε σε επισκευή βρεγμένου iPhone 5c.

Ελάτε άμεσα στο κοντινότερο κατάστημα ired

Οι έμπειροι τεχνικοί του ired θα πραγματοποιήσουν άμεση διάγνωση της βλάβης και θα σας ενημερώσουν ανάλογα. Εάν το επιθυμείτε μπορούμε να επιχειρήσουμε την επισκευή βρεγμένου iPhone 5c. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη διαδικασία αλλά έχουμε στην διάθεση μας εξειδικευμένο εξοπλισμό, όπως η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος. Μετά την απομάκρυνση των υγρών θα γίνει εξονυχιστικός καθαρισμός όλων των εσωτερικών εξαρτημάτων, για την εξάλειψη τυχόν υπολειμμάτων.

Κόστος εργασίας

Το κόστος της εργασίας διαμορφώνεται ανάλογα με την επιτυχία της επισκευής. Σε περίπτωση που η συσκευή έχει φτάσει στα εργαστήρια μας άμεσα, τα ποσοστά επιτυχίας ξεπερνούν το 70%. Ένας ακόμη παράγοντας του συνολικού κόστους είναι η χρήση ανταλλακτικών για την αντικατάσταση κατεστραμμένων εξαρτημάτων. Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα λάβετε λεπτομερή ενημέρωση για το συνολικό κόστος και για την διάρκεια της επισκευής, μετά από τον αρχικό έλεγχο της βλάβης.

Εάν δεν μπορείτε να φέρετε την συσκευή σας σε ένα από τα καταστήματα μας για επισκευή βρεγμένου iPhone 5c, επικοινωνήστε με την εταιρία κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε, για γρήγορη και ασφαλή αποστολή της συσκευής σας.