Επισκευή sim card reader iPhone 5

Επισκευή sim card reader iPhone 5

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 43
  • Τιμή με ΦΠΑ 53.32
  • Χρόνος Επισκευής 1 ημέρα
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση επαγγελματική επισκευή sim card reader iPhone 5, πάντα με ποιοτικά ανταλλακτικά. Αν η συσκευή σας δεν "διαβάζει" τη Sim card, ελάτε σε ένα από τα καταστήματα ired.

Το sim card reader είναι ένα εξάρτημα εξοπλισμένο με έξι ποδαράκια, πάνω στα οποία ακουμπάει η κάρτα sim, για να αναγνωρίζεται από τη συσκευή. Όπως γίνεται κατανοητό, είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία της συσκευής iPhone, αφού χωρίς αυτό δεν αναγνωρίζεται η κάρτα sim από τη συσκευή.

Ενδείξεις βλάβης:

Η βλάβη που συνήθως παρουσιάζει το sim card reader είναι να κοπεί ή να στραβώσει ένα ή περισσότερα από τα έξι ποδαράκια που στηρίζουν την κάρτα sim. Αν συμβεί αυτό, η κάρτα sim σας δεν θα αναγνωρίζεται από τη συσκευή και δεν θα μπορείτε να αποθηκεύσετε πληροφορίες σε αυτήν.


Συνήθεις ενδείξεις βλάβης:

  • Εμφανίζεται μήνυμα σφάλματος για μη εγκατάσταση κάρτας sim ("NO SIM")
  • Αδυναμία σύνδεσης στο διαδίκτυο μέσω 3G

Αντιμετώπιση βλάβης:

Είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε άμεσα τη βλάβη αυτή, αφού σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας. Πρέπει λοιπόν να προβείτε σε άμεση επισκευή sim card reader iPhone 5. Για την επισκευή αυτή είναι αναγκαίο να αποκολληθεί το προβληματικό εξάρτημα και να τοποθετηθεί καινούργιο ανταλλακτικό. Οι επαγγελματίες ηλεκτρονικοί τεχνικοί μας είναι πρόθυμοι να ελέγξουν τη συσκευή σας και να σας πληροφορήσουν πόσο χρόνο και τι χρήματα απαιτεί η εργασία αυτή.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε λοιπόν άμεσα για γρήγορη και αποτελεσματική επισκευή sim card reader . Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν την εργασία αυτή με την απαραίτητη προσοχή, αφού το εξάρτημα αυτό βρίσκεται πάνω στη μητρική πλακέτα. Όπως κάνουμε για όλες τις επισκευές μας, κι εδώ θα χρησιμοποιήσουμε ένα καινούργιο ανταλλακτικό, άριστης ποιότητας και αντοχής.

Και πάντα γρήγορα, εγγυημένα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!