Επισκευή sensor cable iPhone 5

Επισκευή sensor cable iPhone 5

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 27
  • Τιμή με ΦΠΑ 33.48
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Μόλις σε 20 λεπτά ποιοτική και οικονομική επισκευή sensor cable iPhone 5. Αρκεί να έρθετε σε ένα από τα εργαστήρια ired για εγγυημένη επισκευή iPhone.

Τι ακριβώς είναι το sensor cable;

Τα σύγχρονα smartphones όπως το iPhone 5 διαθέτουν έναν αισθητήρα ο οποίος κλειδώνει την οθόνη όταν πλησιάζετε τη συσκευή στο αυτί σας. Πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη λειτουργία, αφού αποτρέπει τις άσκοπες εντολές που μπορεί να δεχτεί η συσκευή σας κατά λάθος με το άγγιγμά σας.

Ενδείξεις βλάβης:

Τα συνήθη συμπτώματα αυτής της βλάβης είναι τα εξής:

  • οθόνη που δεν κλειδώνει όταν λαμβάνετε κλήση
  • οθόνη που κλειδώνει τυχαία ενώ κάνετε χρήση της συσκευής
  • οθόνη που δεν κλειδώνει όταν βάζετε τη συσκευή στην τσέπη
  • οθόνη που δεν ξεκλειδώνει όταν κάνετε κλήση και θέλετε να χρησιμοποιήστε π.χ. τη λίστα των επαφών σας

Αν έχετε αυτές τις ενδείξεις, μάλλον πρέπει να αναζητήσετε την αντίστοιχη επισκευή sensor cable iPhone 5, αφού έχει υποστεί βλάβη ο proximity sensor.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Στα εξειδικευμένα εργαστήριά μας προσφέρουμε άμεση επισκευή sensor cable. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας θα διεξαγάγουν άμεσα τον απαραίτητο έλεγχο στη συσκευή σας και θα σας πληροφορήσουν σχετικά με τη βλάβη και την απαραίτητη εργασία.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε άμεσα σε επικοινωνία με ένα από τα εργαστήριά μας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει σχετικά. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τη γρήγορη και σωστή επισκευή sensor cable, για την οποία χρησιμοποιούμε, όπως σε όλες τις επισκευές μας, καινούργια και ανθεκτικά ανταλλακτικά, τα οποία είναι άριστης ποιότητας. Θα πραγματοποιήσουμε την επισκευή αυτή γρήγορα, ώστε να έχετε σύντομα ξανά ένα λειτουργικό κινητό. Μετά την αποκατάσταση της βλάβης η συσκευή σας θα λειτουργεί και πάλι άψογα, σαν καινούργια!

Και κάτι ακόμα σημαντικό: Προσφέρουμε πάντα την εργασία μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και με εγγύηση καλής εργασίας.