Επισκευή power, volume, silent Cable iPhone 5

Επισκευή power, volume, silent Cable iPhone 5

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 27
  • Τιμή με ΦΠΑ 33.48
  • Χρόνος Επισκευής 30 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Δυσλειτουργούν τα εξωτερικά πλήκτρα του iPhone 5;

Παρέχουμε άμεση επισκευή Power, Volume, Silent Cable iPhone 5, γρήγορα και οικονομικά με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς και σε χαμηλό κόστος. Εγγυημένο service iPhone στο ired.

Από τα πρώτα εξαρτήματα που ενδέχεται να παρουσιάσουν δυσλειτουργία είναι το Power, Volume, Silent Cable του iPhone 5. Το εξάρτημα αυτό είναι μια ευαίσθητη καλωδιοταινία που βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευής και πάνω στις ειδικές επαφές της οποίας εφάπτονται τα πλήκτρα on/off, αυξομείωσης της έντασης και σίγασης.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν διαπιστώσετε ότι είναι δύσκολο πια να ενεργοποιήσετε τη σίγαση της συσκευής σας, να την ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε και να αυξομειώσετε την ένταση, τότε μάλλον το καλώδιο αυτό έχει υποστεί κάποια ζημιά. Τότε θα πρέπει να προβείτε σε επισκευή Power, Volume, Silent Cable, δηλαδή την αντικατάσταση αυτού του καλωδίου.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσει και να σας καθοδηγήσει σχετικά. Δώστε την απαραίτητη προσοχή, γιατί είναι μια επισκευή που απαιτεί τεχνική δεξιότητα και γνώσεις, ώστε να μην προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά στη συσκευή σας.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε χωρίς καθυστέρηση στο πιο κοντινό σε εσάς κατάστημά μας. Για την επισκευή Power, Volume, Silent Cable, όπως και για όλες τις επισκευές μας, χρησιμοποιούμε απόλυτα ποιοτικά ανταλλακτικά.

Και βέβαια, πάντα στις καλύτερες τιμές και με τη μέγιστη ποιότητα εργασίας.