Επισκευή Dock connector – Mic – Jack cable iPhone 5

Επισκευή Dock connector – Mic – Jack cable iPhone 5

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 27
  • Τιμή με ΦΠΑ 33.48
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Ελάτε χωρίς καθυστέρηση στα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired, για άμεση Επισκευή Dock connector – Mic – Jack cable iPhone 5 με κορυφαία ανταλλακτικά για αποτελεσματικό service.

Το dock connector είναι υπεύθυνο για τη φόρτιση και το συγχρονισμό της συσκευής, το μικρόφωνο είναι απαραίτητο για τις κλήσεις σας και το jack cable έχει άμεση σχέση με τα πλήκτρα ήχου, σίγασης και τα ακουστικά του iPhone 5.

Ενδείξεις βλάβης:

  • Αν χαλάσει το dock connector, τα συμπτώματα είναι συνήθως η αδυναμία σύνδεσης στα iTunes, συγχρονισμού και φόρτισης.
  • Αν σπάσει το μικρόφωνο, τότε μπορεί να ακούτε, όταν μιλάτε στη συσκευή, αλλά δεν σας ακούν.
  • Αν υπάρχει βλάβη στο jack cable του iPhone 5, δεν θα ακούτε όταν αναπαράγετε μουσική ή βίντεο φορώντας τα ακουστικά.

Αν λοιπόν διαπιστώσετε κάποια ή όλες τις παραπάνω ενδείξεις, τότε πρέπει να φροντίσετε για την επισκευή της βλάβης, προκειμένου να αποκαταστήσετε την καλή χρήση της συσκευής σας.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Οι τεχνικοί μας, με μεγάλη εμπειρία στην επισκευή iPhone 5, είναι στη διάθεσή σας να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα της συσκευής σας και να πραγματοποιήσουν την απαραίτητη επισκευή Dock connector – Mic – Jack cable.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Φέρτε το συντομότερο δυνατό τη συσκευή σας στο πιο κοντινό σε εσάς εργαστήριό μας, όπου θα το ελέγξουν οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουν και για το είδος και το χρόνο της απαιτούμενης επισκευής. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε για την επισκευή Dock connector – Mic – Jack cable είναι αποκλειστικά καινούργια ανταλλακτικά.

Θα επισκευάσουμε τη συσκευή σας με το χαμηλότερο δυνατό οικονομικό κόστος.