Αλλαγή πίσω όψης iPhone 5

Αλλαγή πίσω όψης iPhone 5

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 50
  • Τιμή με ΦΠΑ 62
  • Χρόνος Επισκευής 90 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Για ποιοτική και γρήγορη αλλαγή πίσω όψης iPhone 5, με ποιοτικά ανταλλακτικά και εγγυημένο αποτέλεσμα, ελάτε σε ένα από τα καταστήματα του ired.

Με τον καιρό δεν είναι απίθανο να φθαρεί και να γρατσουνιστεί η πίσω όψη του iPhone 5 ή και να υποστεί σημαντικότερη ζημιά, όπως σπάσιμο ή ράγισμα. Και βέβαια δεν είναι παράλογο, αν αναλογιστεί κανείς τη σκληρή χρήση που υφίσταται καθημερινά μια χρήσιμη συσκευή σαν αυτή.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν λοιπόν δείτε μια μέρα ότι η πίσω όψη της συσκευής σας:

  • φέρει γρατζουνιές
  • έχει ραγίσει
  • έχει σπάσει

τότε πρέπει να αναζητήσετε την ανάλογη επισκευή.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Το πρόβλημα της φθαρμένης ή ραγισμένης πίσω όψης λύνεται με την αντικατάσταση του συγκεκριμένου εξαρτήματος. Προσέξτε ωστόσο πού θα εμπιστευτείτε την πολύτιμη συσκευή σας για την επισκευή πίσω όψης, αφού σε αυτή στερεώνονται όλα σχεδόν τα εξαρτήματα του iPhone και απαιτεί προσοχή και υπεύθυνη εργασία.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Οι επαγγελματίες και καταρτισμένοι ηλεκτρονικοί τεχνικοί που στελεχώνουν τα εργαστήριά μας θα αναλάβουν την προσεκτική και σωστή επισκευή πίσω όψης iPhone 5. Αφού ολοκληρώσουμε τον έλεγχο της συσκευής σας, θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο που απαιτεί η επισκευή αυτή.

Εφόσον συμφωνήσετε, θα προχωρήσουμε άμεσα, ώστε να έχετε το συντομότερο πάλι στα χέρια σας την πολύτιμη συσκευή σας. Για την επισκευή αυτή θα τοποθετήσουμε στο iPhone σας μια καινούργια πίσω όψη μαζί με το πλαίσιο, που εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα της εργασίας μας.

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας χωρίς καθυστέρηση. Το προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας καθοδηγήσει σχετικά.

Όσο για τις τιμές μας; Προσφέρουμε την επισκευή πίσω όψης, όπως όλες τις επισκευές που αναλαμβάνουμε, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.