Επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 5

Επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 5

Χαρακτηριστικά επισκευής

Επαγγελματική και εγγυημένη επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone από τους έμπειρους τεχνικούς μας στα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired.

Από τις πιο σοβαρές που μπορούν να προκύψουν στη συσκευή iPhone σας, εμποδίζοντας τη χρήση της συσκευής σας, είναι αυτή στη μητρική πλακέτα. Ωστόσο δεν πρόκειται για ανεπανόρθωτη βλάβη, όπως ίσως πιστεύετε.

Τι ακριβώς είναι η μητρική πλακέτα;

H μητρική πλακέτα, γνωστή και ως μητρική κάρτα ή κάρτα συστήματος, είναι το βασικό ηλεκτρονικό κύκλωμα του iPhone σας, όπου περιλαμβάνονται ο μικροεπεξεργαστής, η κεντρική μνήμη και άλλα υποσυστήματα. Όπως γίνεται κατανοητό, αποτελεί σημαντικό κομμάτι της συσκευής σας και σχετίζεται άμεσα με τη λειτουργία της.

Ενδείξεις βλάβης:

Είναι πολλές οι ενδείξεις για βλάβη στη μητρική πλακέτα του iPhone 5, με πιο σημαντικές τις εξής:

  • είναι σπασμένη η υποδοχή της μητρικής πλακέτας
  • η συσκευή σας δεν ενεργοποιείται ή υπερθερμαίνεται
  • η συσκευή σας δεν φορτίζει παρόλο που αντικαταστήσατε την υποδοχή φόρτισης
  • η οθόνη LCD δεν δείχνει τίποτα
  • η οθόνη LCD δεν ανταποκρίνεται ή παραμένει λευκή ακόμα και ύστερα από αλλαγή της
  • η συσκευή σας δεν συνδέεται σε δίκτυο Wi-Fi
  • η συσκευή χάνει το GSM
  • η κάμερα της συσκευής σας, αν και αλλαγμένη, δεν λειτουργεί
  • δεν λειτουργεί το κεντρικό πλήκτρο ή το μικρόφωνο, ακόμα και ύστερα από αντικατάστασή τους με καινούργια ανταλλακτικά

Αν παρατηρήσετε κάποια ή κάποιες από αυτές τις ενδείξεις στη δική σας συσκευή, τότε σίγουρα υπάρχει βλάβη στη μητρική πλακέτα της συσκευής.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Μην πανικοβάλλεστε όμως. Η βλάβη στη μητρική πλακέτα είναι σίγουρα σοβαρή, αλλά όχι ανεπανόρθωτη. Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι πού θα εμπιστευτείτε την ακριβή συσκευή σας για την επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 5.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Οι καταρτισμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας θα φροντίσουν να εξακριβώσουν τη βλάβη και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στην ανάλογη επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 5. Είτε υπάρχει κάποιο κατεστραμμένο chip, είτε το πρόβλημα είναι σε πηνία και διόδους της μητρικής πλακέτας, εμείς θα τα εντοπίσουμε και θα τα αντικαταστήσουμε με καινούργια. Για την επισκευή μητρικής πλακέτας χρησιμοποιούμε πάντα ανταλλακτικά άριστης ποιότητας, για την συσκευή σας.

Το κόστος γι\' αυτή την επισκευή εξαρτάται από τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν.

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας άμεσα, για άμεση και αποτελεσματική αποκατάσταση της βλάβης στις καλύτερες τιμές της αγοράς.