Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 5

Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 5

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 27
  • Τιμή με ΦΠΑ 33.48
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια μας για άμεση και αποτελεσματική επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 5, μόλις σε 20 λεπτά. Εμπιστευτείτε τους έμπειρους τεχνικούς του ired.

Η αντένα Wi-Fi είναι η κεραία που βρίσκεται εγκατεστημένη στη βάση της συσκευής. Η κεραία αυτή επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση της συσκευής στο Ίντερνετ χωρίς χρέωση. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αξιοποιείτε τις αμέτρητες εφαρμογές που σας προσφέρει η συσκευή σας, όπως π.χ. ο έλεγχος της ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας, το δελτίο καιρού, η σύνδεση με τo iTunes και γενικά η πλοήγησή σας στο διαδίκτυο.

Ενδείξεις βλάβης:

Εύκολα θα καταλάβετε ότι η κεραία Wi-Fi του iPhone σας έχει πρόβλημα. Θα το διαπιστώσετε αμέσως, όταν η συσκευή σας

  • θα έχει αδύναμο σήμα
  • δεν θα εμφανίζονται δίκτυα WiFi
  • θα εμφανίζει το μήνυμα "No WiFi"
  • η σύνδεση στο διαδίκτυο χάνεται ξαφνικά

Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή σας δεν θα μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους που προσφέρουν δωρεάν ασύρματο δίκτυο. Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι το iPhone σας θα υποβιβαστεί στη χρήση ενός κοινού κινητού τηλεφώνου, και σίγουρα δεν προορίζεται γι' αυτό η ακριβή αυτή συσκευή της Apple.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Αν η κεραία Wi-Fi της συσκευής σας έχει βλάβη ή δυσλειτουργία, είναι δυνατή η επισκευή της. Οι έμπειροι στα iPhone 5 τεχνικοί μας είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να επιλύσετε το πρόβλημα αυτό άμεσα και σωστά με την επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 5.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Μην καθυστερείτε: Ελάτε σε ένα από τα καταστήματά μας, για να αντιμετωπίσουμε άμεσα και απόλυτα επαγγελματικά το πρόβλημα της συσκευής σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η επισκευή αυτή δεν είναι απλή υπόθεση. Αντίθετα, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, αφού είναι αναγκαία η αποσυναρμολόγηση όλου του κινητού, καθώς η κεραία είναι στερεωμένη στη βάση του.

Όπως για όλες τις επισκευές μας, έτσι και για την επισκευή κεραίας Wi-Fi χρησιμοποιούμε πάντα καινούργια ανταλλακτικά άριστης ποιότητας. Θα πραγματοποιήσουμε την επισκευή της κεραίας άμεσα και σωστά, ενώ για την ποιοτική και εγγυημένη εργασία μας σας προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.