Επισκευή δόνησης iPhone 5

Επισκευή δόνησης iPhone 5

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 27
  • Τιμή με ΦΠΑ 33.48
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Ποιοτική και γρήγορη επισκευή μηχανισμού δόνησης iPhone 5 σε μόλις 20 λεπτά, ελάτε σε ένα από τα καταστήματα ired για εγγυημένο service iPhone 5.

Vibrator ονομάζεται το μοτέρ δόνησης του iPhone. Αποτελείται από ένα μικρό εξάρτημα με ελατήριο υποδοχής στο mainboard, το οποίο κάνει τη συσκευή iPhone να πάλλεται/δονείται όταν λαμβάνετε κλήση ή μήνυμα ενώ την έχετε θέσει σε σίγαση.

Περιγραφή βλάβης:

Όπως κάθε εξάρτημα της συσκευής σας, το μοτέρ δόνησης ενδέχεται να αρχίσει να δυσλειτουργεί ύστερα από ένα διάστημα εντατικής χρήσης του. Αυτό οφείλεται συνήθως είτε σε φυσιολογική φθορά είτε σε πτώση της συσκευής. Τότε δεν είναι δυνατή πια η χρήση της πρακτικής λειτουργίας της δόνησης για τις ώρες που δεν θέλετε να ακούγεται ο ήχος της συσκευής χωρίς να την απενεργοποιήσετε.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Μην ανησυχείτε όμως. Το vibrator motor είναι ένα εξάρτημα για το οποίο διαθέτουμε ανταλλακτικά. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας θα ελέγξουν τη συσκευή σας και θα εξακριβώσουν τη βλάβη. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουν για την επισκευή δόνησης iPhone 5.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Οι τεχνικοί μας θα αναλάβουν την άμεση επισκευή δόνησης iPhone 5. Για την επισκευή δόνησης, όπως και για όλες τις επισκευές που πραγματοποιούμε, χρησιμοποιούμε πάντα καινούργια και γερά ανταλλακτικά, τα οποία είναι απόλυτα συμβατά με τη συσκευή σας.

Θα ολοκληρώσουμε την εργασία αυτή γρήγορα, σωστά και αποτελεσματικά, για να έχετε γρήγορα ξανά ένα λειτουργικό iPhone 5.

Όσο για τις τιμές μας, προσφέρουμε πάντα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς για την εγγυημένη εργασία μας.