Επισκευή βρεγμένου iPhone 5

Επισκευή βρεγμένου iPhone 5
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Ελάτε στο ired για άμεση και οικονομική επισκευή βρεγμένου iPhone, από τους έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς μας.

Σίγουρα είναι δύσκολη η στιγμή που θα αντικρίσετε βρεγμένο το ακριβό iPhone 5 σας, ωστόσο μην πανικοβληθείτε. Αναμφισβήτητα είναι μια βλάβη που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

Ποια ακριβώς είναι η βλάβη;

Αυτό που απειλεί ουσιαστικά τη συσκευή σας, αν αυτή βραχεί, είναι η οξείδωση της μητρικής της πλακέτας. Δυστυχώς αν γίνει αυτό, αποτελεί κατάσταση σχεδόν μη αναστρέψιμη. Γι' αυτό και είναι κρίσιμος ο χρόνος που θα περάσει από τη στιγμή που το iPhone 5 θα βραχεί μέχρι τη στιγμή που θα φτάσει σε ένα από τα εργαστήριά μας. Υπάρχουν όμως και κάποιες ενέργειες που είναι σημαντικό να κάνετε εσείς και οι οποίες θα αυξήσουν τις πιθανότητες διάσωσής του.

Άμεσες ενέργειες:

  • Θέστε το iPhone 5 εκτός λειτουργίας και σε καμία περίπτωση μην το ενεργοποιήσετε, για να επιβραδύνετε την οξείδωση της πλακέτας
  • Στραγγίξτε την υγρασία χωρίς να χρησιμοποιήσετε πηγές έντονης θερμότητας (π.χ. σεσουάρ, φούρνο κ.λπ.), που μπορεί να το υπερθερμάνουν
  • Τυλίξτε το με απορροφητικό χαρτί (π.χ. χαρτί κουζίνας)

Αντιμετώπιση βλάβης:

Αν λοιπόν πέσει νερό στο iPhone 5 σας, μη χάνετε πολύτιμο χρόνο. Ελάτε ή φέρτε το συντομότερο δυνατό σε ένα από τα καταστήματά μας, για να αυξήσετε τις πιθανότητες για την επισκευή του.

Είναι σημαντικό εδώ να γνωρίζετε ότι για την επισκευή βρεγμένου iPhone 5 απαιτούνται εξειδικευμένα εργαλεία, όπως είναι η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος, που μόνο εξειδικευμένα εργαστήρια όπως εμείς διαθέτουν. Επομένως μην επιχειρήσετε να επισκευάσετε μόνοι σας την ακριβή συσκευή σας.

Κόστος επισκευής:

Το κόστος για την επισκευή βρεγμένου iPhone 5 καθορίζεται καταρχήν από το αν η συσκευή είναι επισκευάσιμη και κατά δεύτερον από τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν στην περίπτωση που έχει υποστεί περαιτέρω βλάβες.

Ωστόσο θα κάνουμε πρώτα τον απαραίτητο έλεγχο, για να διαπιστώσουμε αν είναι εφικτή η αποκατάσταση της βλάβης. Σε περίπτωση που είναι, θα σας πληροφορήσουμε για το συνολικό κόστος μαζί με τα απαραίτητα ανταλλακτικά.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε λοιπόν όσο πιο άμεσα μπορείτε σε ένα από τα εργαστήριά μας, αφού η άμεση αντιμετώπιση της ζημιάς αυξάνει και τις πιθανότητες αποκατάστασής της, φτάνοντας ως και το 70%!