Επισκευή sim card reader iPhone 4S

Επισκευή sim card reader iPhone 4S

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 29
  • Τιμή με ΦΠΑ 35.96
  • Χρόνος Επισκευής 1 ημέρα
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Εγγυημένη και άμεση επισκευή SIM card reader iPhone 4S με κορυφαία ανταλλακτικά για σίγουρο αποτέλεσμα. Ελάτε στα υπερσύγχρονα εργαστήρια μας.

Το sim card reader είναι ένα εξάρτημα με έξι επαφές, πάνω στα οποία ακουμπάει η κάρτα sim. Ρόλος του, να αναγνωρίζεται η sim card από τη συσκευή. Όπως καταλαβαίνετε, είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία της συσκευής iPhone.

Περιγραφή βλάβης:

Όπως κάθε εξάρτημα, έτσι και αυτό μπορεί κάποια στιγμή να υποστεί κάποια ζημιά. Συγκεκριμένα, το sim card reader μπορεί να κοπεί ή να στραβώσει ένα ή περισσότερα από τις έξι επαφές που στηρίζουν την κάρτα sim. Τότε η κάρτα sim σας δεν θα αναγνωρίζεται από τη συσκευή και δεν θα μπορείτε να αποθηκεύσετε πληροφορίες σε αυτήν ούτε και να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα που έχετε αποθηκευμένα σε αυτήν. Είναι εύκολο να διαπιστώσετε αν το πρόβλημα είναι της κάρτας sim ή του sim card reader. Στη δεύτερη περίπτωση η συσκευή θα το καταλάβετε εύκολα, αφού θα σας εμφανίζεται το μήνυμα "No SIM" ακόμα κι αν η κάρτα σας είναι σωστά τοποθετημένη. Επίσης, δεν θα μπορείτε να αξιοποιήσετε το δίκτυο 3G.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Είναι αυτονόητο ότι πρόκειται για μια σοβαρή βλάβη, αφού σας εμποδίζει να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας. Γι' αυτό και πρέπει να φροντίσετε άμεσα για την επισκευή sim card reader iPhone 4S.

Για την επισκευή αυτή είναι απαραίτητο να αποκολληθεί το προβληματικό εξάρτημα και να τοποθετηθεί καινούργιο ανταλλακτικό. Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να πραγματοποιήσουν τον έλεγχο της συσκευής σας και να σας ενημερώσουν για το χρόνο και το κόστος της εργασίας.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Μη χάνετε χρόνο. Ελάτε για άμεση, σωστή και αποτελεσματική επισκευή sim card reader. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν την εργασία αυτή με την απαραίτητη προσοχή, αφού το sim card reader βρίσκεται πάνω στη μητρική πλακέτα. Φυσικά κι εδώ θα χρησιμοποιήσουμε ένα καινούργιο ανταλλακτικό, άριστης ποιότητας.

Και βέβαια πάντα γρήγορα, εγγυημένα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!