Επισκευή sim card case iPhone 4S

Επισκευή sim card case iPhone 4S

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 10
  • Τιμή με ΦΠΑ 12.4
  • Χρόνος Επισκευής 2 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Ελάτε άμεσα για γρήγορη επισκευή sim card case iPhone 4S υπεύθυνα και επαγγελματικά, στα καταστήματα ired. Για εγγυημένο service iPhone από αδειούχους ηλεκτρονικούς.

Η sim card case του iPhone είναι το εξάρτημα εκείνο που είναι απαραίτητο για τη σωστή τοποθέτηση της sim card στο iPhone σας και παράλληλα την προστασία της από τη φθορά. Ωστόσο, όπως ισχύει για όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούμε συχνά, έτσι και στην περίπτωση της sim card case είναι πιθανό κάποια στιγμή να τη χάσετε ή να καταστραφεί.

Η sim card case είναι επομένως το εξάρτημα που είναι βασικό για να τοποθετηθεί η sim card μέσα στο iPhone, όπου θηλυκώνει μέσα στην αντίστοιχη υποδοχή του.

Περιγραφή βλάβης:

Τι μπορεί να συμβεί στη sim card case; Συνήθως να τη χάσετε ή να φθαρεί/γρατζουνιστεί. Τότε δεν μπορείτε πια να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας, αφού δεν είναι δυνατή η σωστή τοποθέτηση της sim card σε αυτό.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Στα επαγγελματικά εργαστήριά μας παρέχουμε την άμεση επισκευή αυτής της βλάβης. Οι πεπειραμένοι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας θα ελέγξουν τη συσκευή σας και θα σας ενημερώσουν αν είναι πραγματικά απαραίτητη η επισκευή sim card case.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Σας περιμένουμε λοιπόν άμεσα στα καταστήματά μας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, όπως κάνουμε με όλες μας τις επισκευές, για την επισκευή sim card case iPhone 4S θα τοποθετήσουμε στη συσκευή σας ένα καινούργιο και ανθεκτικό ανταλλακτικό. Με την τοποθέτηση του ανταλλακτικού εγγυόμαστε την άψογη λειτουργία του κινητού σας.

Το προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει σχετικά με την εργασία αυτή. Πραγματοποιούμε τις επισκευές μας πάντα γρήγορα και σωστά, παρέχοντάς σας άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένη εργασία.

Όσο για τις τιμές μας, είναι πάντα οι πιο ανταγωνιστικές της αγοράς!