Επισκευή sensor cable iPhone 4S

Επισκευή sensor cable iPhone 4S

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 22
  • Τιμή με ΦΠΑ 27.28
  • Χρόνος Επισκευής 40 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση κι επαγγελματική επισκευή sensor cable iPhone 4S στα εργαστήριά μας. Πάντα με τα καλύτερα ανταλλακτικά και σε χαμηλό κόστος. Service iPhone 4S από τους έμπειρους τεχνικούς μας.

Το sensor cable είναι η καλωδιοταινία πάνω στην οποία είναι προσαρτημένοι οι αισθητήρες της συσκευής proximity sensor και light sensor, καθώς και το πλήκτρο ενεργοποίησης της συσκευής. Πιο αναλυτικά, υπάρχει ο αισθητήρας απόστασης που απενεργοποιεί την οθόνη όταν ακουμπάτε τη συσκευή στο αυτί σας και ο αισθητήρας φωτεινότητας, που αντιλαμβάνεται τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος χώρου. Ο αισθητήρας αυτός δίνει σήμα για ανάλογη αύξηση ή μείωση της φωτεινότητας της οθόνης.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν παρατηρήσετε τα εξής συμπτώματα:

  • η οθόνη δεν σβήνει όταν λαμβάνετε κλήση
  • το iPhone δεν ανοίγει
  • δεν λειτουργεί η αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας

τότε είναι απαραίτητη η επισκευή sensor cable iPhone 4S.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Ελάτε στα επαγγελματικά εργαστήριά μας για άμεση επισκευή sensor cable. Οι αδειούχοι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας θα διεξαγάγουν τον αναγκαίο έλεγχο της συσκευής σας και στη συνέχεια θα σας πληροφορήσουν σχετικά με τη βλάβη κι αν είναι αναγκαία η αντικατάσταση της λεπτής αυτής καλωδιοταινίας.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε χωρίς καθυστέρηση σε ένα από τα καταστήματά μας, και το προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει σχετικά. Θα φροντίσουμε για τη γρήγορη και υπεύθυνη επισκευή της βλάβης. Βασικό πλεονέκτημα της εργασίας μας είναι ότι για την επισκευή αυτή χρησιμοποιούμε, όπως σε όλες τις επισκευές μας, καινούργια ανταλλακτικά, τα οποία είναι ποιοτικά και ανθεκτικά. Θα πραγματοποιήσουμε την επισκευή sensor cable γρήγορα, ώστε να έχετε σύντομα ξανά ένα λειτουργικό κινητό. Σας εγγυόμαστε ότι η συσκευή σας θα λειτουργεί και πάλι σαν καινούργια!

Κι όλα αυτά, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και με εγγύηση καλής εργασίας.