Επισκευή power button iPhone 4S

Επισκευή power button iPhone 4S

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 22
  • Τιμή με ΦΠΑ 27.28
  • Χρόνος Επισκευής 40 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Ελάτε στα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired για άμεση επισκευή power button iPhone 4S. Σας προσφέρουμε εγγυημένο αποτέλεσμα, ποιοτικά ανταλλακτικά και χαμηλό κόστος.

To iPhone 4S είναι πραγματικά πολύτιμο. Σίγουρα δεν κάνετε ούτε για λίγο χωρίς τις πολλές και ποικίλες εφαρμογές του. Η εντατική χρήση του όμως είναι φυσικό να επιφέρει κάποια στιγμή ζημιά ή φθορά σε κάποιο εξάρτημά του.

Τι ακριβώς είναι το power button του iPhone 4S;

Το πλήκτρο αυτό είναι ζωτικό για την ενεργοποίηση κι απενεργοποίηση της συσκευής σας. Πρόκειται ουσιαστικά για το διακόπτη λειτουργίας της. Χωρίς αυτό δεν μπορείτε να κάνετε χρήση της συσκευής σας.

Ενδείξεις βλάβης:

Σίγουρα πρέπει να προσέξετε, αν παρατηρήσετε τα εξής:

Πλήκτρο on/off,

  • ραγισμένο
  • σπασμένο

Τότε πρέπει να φροντίσετε άμεσα για την επισκευή power button του iPhone 4S σας, για να μη μείνετε ξαφνικά χωρίς τηλέφωνο.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Στο ired αποκαθιστούμε άμεσα αυτή τη βλάβη. Συγκεκριμένα, αλλάζουμε το προβληματικό εξάρτημα με καινούργιο ανταλλακτικό. Θα εγκαταστήσουμε στη συσκευή σας ένα power button, καινούργιο, ποιοτικό και απόλυτα συμβατό με αυτήν, όπως εξάλλου σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Σας περιμένουμε άμεσα στο πλησιέστερο σε εσάς κατάστημά μας, για άμεση επισκευή του power button. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουν.

Οι τιμές μας είναι πάντα ανταγωνιστικές, ενώ συνδυάζονται με ταχύτητα και άριστη ποιότητα εργασίας.