Αλλαγή home frame iPhone 4S

Αλλαγή home frame iPhone 4S

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 60
  • Τιμή με ΦΠΑ 74.4
  • Χρόνος Επισκευής 50 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση και ποιοτική αλλαγή home frame iPhone 4S. Άψογη εγκατάσταση του νέου home frame από τους επαγγελματίες τεχνικούς μας. Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας στην Αττική.

Το home frame είναι η μεταλλική στεφάνη, το μεταλλικό δηλαδή πλαίσιο που ρόλο έχει τη σωστή εφαρμογή όλων των εξαρτημάτων του iPhone που συγκρατεί. Επομένως, είναι ένα εξάρτημα που παίζει κι αυτό σημαντικό ρόλο για τη σωστή λειτουργία της συσκευής σας.

Περιγραφή βλάβης:

Όπως κάθε εκτεθειμένο μέρος της συσκευής, έτσι και τo home frame είναι δυνατόν να γρατσουνιστεί ή να στραβώσει κάποια στιγμή. Επίσης είναι δυνατό να στραβώσει σε περίπτωση που σας πέσει η συσκευή χωρίς να σπάσει ούτε η οθόνη LCD ούτε το digitizer.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η αποκατάσταση αυτής της βλάβης απαιτεί την αλλαγή home frame iPhone 4S. Είναι μια επισκευή που πραγματοποιούμε στα εργαστήριά μας. Η εργασία αυτή θα αποκαταστήσει τη σωστή ξανά λειτουργία της συσκευής σας.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Οι τεχνικοί μας, έμπειροι στην επισκευή iPhone, είναι στη διάθεσή σας να ελέγξουν τη συσκευή σας.

Στη συνέχεια θα σας κατατοπίσουν σχετικά με τη βλάβη που αυτή έχει υποστεί και την ανάλογη επισκευή της. Εφόσον είναι απαραίτητη, θα προχωρήσουμε στην αλλαγή home frame. Κατά την επισκευή αυτή θα αντικαταστήσουμε τη βάση του iPhone 4S πάνω στην οποία κουμπώνουν όλα τα ανταλλακτικά. Και για την εργασία αυτή, όπως για όλες μας τις επισκευές, χρησιμοποιούμε καινούργιο και ανθεκτικό ανταλλακτικό. Φροντίζουμε πάντα να ολοκληρώνουμε την αλλαγή home frame iPhone 4S το συντομότερο δυνατό, για να μη μείνετε για πολύ χωρίς την πολύτιμη συσκευή σας.

Σας περιμένουμε λοιπόν άμεσα για επαγγελματική αντιμετώπιση του προβλήματος της συσκευής σας, πάντα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.