Επισκευή dock connector iPhone 4S

Επισκευή dock connector iPhone 4S

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 22
  • Τιμή με ΦΠΑ 27.28
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Παρέχουμε άμεση και επαγγελματική επισκευή dock connector iPhone 4S στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Χρήση μόνο κορυφαίων ανταλλακτικών και εγκατάσταση από έμπειρους τεχνικούς.

Το dock connector είναι η μικρή, ορθογώνια σχισμή στο κάτω μέρος της συσκευής μέσα στην οποία προσαρμόζεται το καλώδιο συγχρονισμού. Παράλληλα είναι η διεπαφή που χρησιμοποιείται από πολλά περιφερειακά, όπως τα κιτ αυτοκινήτου και τα φορητά ηχεία. Το dock connector είναι επίσης απαραίτητο για τη σύνδεση του iPhone με υπολογιστές και το συγχρονισμό δεδομένων. Και βέβαια είναι το εξάρτημα εκείνο της ηλεκτρονικής συσκευής (σχεδιασμένο αποκλειστικά για την Apple) το οποίο είναι υπεύθυνο για τη φόρτιση της μπαταρίας του κινητού σας αλλά και τη σύνδεσή του στo iTunes.

Ενδείξεις βλάβης:

Μια από τις πιο συνηθισμένες ενδείξεις ότι έχει υποστεί κάποια φθορά το dock connector είναι η αδυναμία φόρτισης της συσκευής. Αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι να στραβώσουν ή και σπάσουν κάποια από τα pins του, να χαλαρώσει και να μην κάνει σωστή επαφή ύστερα από αρκετό καιρό χρήσης ή και να προκληθεί κάποια άλλη ζημιά.

Αν λοιπόν:

  • το iPhone 4s δεν φορτίζει
  • η συσκευή σας δεν αναγνωρίζεται από το iTunes
  • το μικρόφωνο δεν λειτουργεί
  • έχουν στραβώσει τα σιδεράκια που είναι στο βύσμα εισαγωγής της φόρτισης,

τότε υπάρχει βλάβη στο dock connector.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η λύση για την αποκατάσταση του προβλήματος και την άψογη ξανά λειτουργία του iPhone 4S σας είναι η επισκευή dock connector iPhone 4S. Οι αδειούχοι και έμπειροι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν τον αναγκαίο έλεγχο για να διαπιστώσουν τη βλάβη. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουν για την απαραίτητη επισκευή.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε λοιπόν χωρίς αναβολή σε ένα από τα καταστήματά μας για την άμεση και εγγυημένη επισκευή dock connector. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κατά την επισκευή αυτή θα αλλάξουμε και το μικρόφωνο της συσκευής, που βρίσκεται αριστερά του dock connector και πάει σετ με αυτό. Θα τοποθετήσουμε στη συσκευή σας ένα καινούργιο και ποιοτικό ανταλλακτικό, όπως κάνουμε σε όλες τις επισκευές μας.

Κι όπως πάντα, γρήγορα, σωστά και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.