Επισκευή φακού iPhone 4S

Επισκευή φακού iPhone 4S

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 10
  • Τιμή με ΦΠΑ 12.4
  • Χρόνος Επισκευής 15 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση και οικονομική επισκευή φακού κάμερας iPhone 4s, με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς, από τους έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς μας.

Βλέπετε θολά σημεία ή υπάρχουν στίγματα στο φακό του iPhone 4s σας; Στα καταστήματά μας θα δώσουμε άμεση λύση στο πρόβλημα με επισκευή φακού iPhone 4s.

Ο φακός της 8MP iSight κάμερας του iPhone 4s είναι εκείνος που σας επιτρέπει να απαθανατίζετε σημαντικές στιγμές της ζωής σας χωρίς να πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας κάμερα ή φωτογραφική μηχανή.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν μια μέρα αντιληφθείτε ότι ο φακός του iPhone 4s σας

  • έχει γρατζουνιστεί
  • έχει σπάσει
  • ή έχει άλλα σημάδια

είναι σαφείς ενδείξεις ότι έχει υποστεί βλάβη, με αποτέλεσμα τις θολές φωτογραφίες και τη χαμηλή ποιότητα των λήψεων. Δεν αποκλείεται, εξάλλου να χάσατε το φακό αν αφαιρέσατε τη γυάλινη θήκη, αφού είναι ενσωματωμένος στο εσωτερικό μέρος της γυάλινης όψης.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Το πρώτο που πρέπει να κάνετε στην περίπτωση αυτή είναι να βεβαιωθείτε ότι το πρόβλημα δεν είναι απλώς η σκόνη πάνω στο φακό της συσκευής σας. Εφόσον δεν είναι αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να απευθυνθείτε σ\' εμάς για την επισκευή φακού iPhone 4s. Η επισκευή αυτή διεξάγεται εύκολα και γρήγορα από τους καταρτισμένους τεχνικούς μας. Θα ελέγξουμε τη συσκευή σας και θα σας ενημερώσουμε για την απαραίτητη εργασία αποκατάστασης της βλάβης.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Φέρτε ή στείλτε μας τη συσκευή σας. Οι τεχνικοί μας θα την ελέγξουν και στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε αν είναι εφικτή η επισκευή φακού και πόσος χρόνος απαιτείται γι' αυτήν.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πραγματοποιούμε την επισκευή αυτή, όπως και όλες τις επισκευές μας, το συντομότερο δυνατόν, εφόσον στα εργαστήριά μας διαθέτουμε απόθεμα ανταλλακτικών φακών για iPhone 4s. Θα τοποθετήσουμε στη συσκευή σας ένα κορυφαίο ανταλλακτικό, καινούργιο και άριστης ποιότητας.

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας για να δώσετε άμεσα λύση στο πρόβλημά σας - πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!