Αλλαγή πίσω όψης iPhone 4S

Αλλαγή πίσω όψης iPhone 4S

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 8.06
  • Τιμή με ΦΠΑ 9.99
  • Χρόνος Επισκευής 10 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση και εγγυημένη αλλαγή πίσω όψης iPhone 4S, από έμπειρους και εξειδικευμένους ηλεκτρονικούς. Ελάτε στα καταστήματα ired για επισκευή iPhone 4S στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το iPhone 4s σας ακολουθεί παντού καθημερινά, αφού είναι μια τόσο χρήσιμη συσκευή. Είναι φυσικό λοιπόν με τον καιρό να φθαρεί και να γρατσουνιστεί η πίσω όψη του ή και να υποστεί κάποια πιο σημαντική βλάβη, π.χ. να σπάσει ή να ραγίσει.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν λοιπόν παρατηρήσετε κάποια στιγμή ότι η πίσω όψη της συσκευής σας:

  • φέρει αντιαισθητικές γρατζουνιές ή σημάδια
  • έχει ραγίσει
  • έχει σπάσει

τότε η λύση που ενδείκνυται είναι η επισκευή πίσω όψης.

Αντιμετώπιση βλάβης:

H αλλαγή του συγκεκριμένου εξαρτήματος είναι η λύση για τη φθαρμένη ή ραγισμένη πίσω όψη. Είναι σημαντικό εδώ να δώσετε προσοχή πού θα αναθέσετε την επισκευή της συσκευής σας, αφού είναι μια εργασία που απαιτεί προσοχή και υπευθυνότητα.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Μην καθυστερείτε. Στα καταστήματά μας έχουμε επαγγελματίες και διπλωματούχους ηλεκτρονικούς τεχνικούς που θα αναλάβουν υπεύθυνα τη σωστή επισκευή πίσω όψης iPhone 4S. Αφού ελέγξουμε τη συσκευή σας, θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο που απαιτεί η επισκευή αυτή. Με τη συγκατάθεσή σας θα προχωρήσουμε άμεσα, ώστε να σας επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό την πολύτιμη συσκευή σας. Θα αντικαταστήσουμε το φθαρμένο εξάρτημα με μια καινούργια μαύρη γυάλινη όψη μαζί με το πλαίσιο, για εγγυημένο αποτέλεσμα.

Ελάτε λοιπόν σε επαφή μαζί μας. Το προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας καθοδηγήσει σχετικά. Όσο για τις τιμές μας; Πραγματοποιούμε την επισκευή πίσω όψης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.