Επισκευή μπροστινής κάμερας iPhone 4S

Επισκευή μπροστινής κάμερας iPhone 4S

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 22
  • Τιμή με ΦΠΑ 27.28
  • Χρόνος Επισκευής 40 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση και ποιοτική επισκευή μπροστινής κάμερας iPhone 4S, στα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired, από τους καλύτερους τεχνικούς επισκευής iPhone στην Ελλάδα.

To iPhone 4S διαθέτει μια εμπρός VGA κάμερα, που σε συνδυασμό με την πίσω κάμερα εξασφαλίζουν τις λήψεις φωτογραφιών και βίντεο εξαιρετικής ποιότητας. Με τον καιρό και τη συνεχή χρήση η κάμερα αυτή ενδέχεται να παρουσιάσει βλάβη.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν μια μέρα διαπιστώσετε ότι:

  • η κάμερα δεν λειτουργεί κανονικά
  • η εφαρμογή της δεν ανοίγει καν
  • ή ότι δεν βλέπετε τίποτα μέσα από την κάμερα,

τότε είναι απαραίτητη η αποκατάσταση της βλάβης.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η βλάβη αυτή είναι μια από τις επισκευές που οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν και αποκαθιστούν με απόλυτη επιτυχία και άμεσα, ώστε να μη μείνετε για πολύ χωρίς το πολύτιμο iPhone σας.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Φέρτε ή στείλτε τη συσκευή σας το συντομότερο δυνατό σε ένα από τα εργαστήριά μας. Οι έμπειροι στην επισκευή iPhone τεχνικοί μας θα ελέγξουν την κάμερα της συσκευής σας και θα σας ενημερώσουν για την απαραίτητη επισκευή μπροστινής κάμερας iPhone 4S. Αν κριθεί αναγκαίο, θα αντικαταστήσουμε την κάμερα της συσκευής σας με ποιοτικό ανταλλακτικό. Έτσι θα έχετε ξανά την πλήρη λειτουργία της κάμερας της συσκευής σας.

Επικοινωνήστε λοιπόν με τα καταστήματά μας. Το προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας καθοδηγήσει σχετικά με την άμεση και σωστή αποκατάσταση της βλάβης.

Όσο για τις τιμές μας; Πραγματοποιούμε την επισκευή μπροστινής κάμερας σε τιμή απόλυτα ανταγωνιστική και με απαράμιλλη ποιότητα και αποτελεσματικότητα.