Επισκευή μικροφώνου iPhone 4S

Επισκευή μικροφώνου iPhone 4S

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 22
  • Τιμή με ΦΠΑ 27.28
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Ελάτε άμεσα στα εργαστήριά μας για εγγυημένη επισκευή μικροφώνου iPhone 4s. Πάντα σε χαμηλές τιμές και με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς.

Βλάβη μικροφώνου iPhone 4s

Το μικρόφωνο είναι ένα μικρό εξάρτημα το οποίο είναι υπεύθυνο για τη μεταφορά της φωνής σας στο συνομιλητή σας, που είναι και η βασικότερη λειτουργία του κινητού τηλεφώνου σας. Όπως είναι αναμενόμενο, με τον καιρό και τη χρήση το μικρόφωνο του iPhone 4s δεν είναι απίθανο να αρχίσει να δυσλειτουργεί ή και να παρουσιάσει ολική βλάβη. Σίγουρα είναι μια βλάβη που αντιμετωπίζεται, γι' αυτό μην αφήσετε να σας κυριεύσει το άγχος για την ακριβή σας συσκευή.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν μια μέρα αντιληφθείτε ότι

  • ο συνομιλητής σας δεν σας ακούει καλά ή σας ακούει με διακοπές/θόρυβο/χαμηλή ένταση
  • ή ποιότητα του ήχου είναι κακή ή το μικρόφωνο λειτουργεί με διακοπές
  • το μικρόφωνο δεν λειτουργεί καθόλου κι έτσι δεν μπορείτε να κάνετε (βιντεο)κλήσεις ή εγγραφή ήχου σε βίντεο,

είναι σίγουρο ότι έχει υποστεί κάποια βλάβη το μικρόφωνο. Θα αντιληφθείτε επίσης ότι δεν καταγράφει τίποτα σε περίπτωση ηχογράφησης. Υπάρχει ένας απλός τρόπος για να βεβαιωθείτε γι' αυτό:

χρησιμοποιήστε στη συνομιλία σας hands-free. Αν τότε ακούτε και ακούγεστε χωρίς προβλήματα, σίγουρα ήρθε η ώρα να αναζητήσετε την επισκευή μικροφώνου iPhone 4s.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Το προβληματικό μικρόφωνο του iPhone 4s είναι μια βλάβη που αποκαθίσταται εύκολα από τους ειδικούς και έμπειρους στα iPhone τεχνικούς μας, οι οποίοι πρώτα θα ελέγξουν λεπτομερώς τη συσκευή σας και θα σας ενημερώσουν σχετικά με την απαραίτητη επισκευή μικροφώνου.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Αν λοιπόν κρίνουμε ότι η επισκευή αυτή είναι εφικτή, και φυσικά με τη συγκατάθεσή σας, θα προχωρήσουμε στην αντικατάσταση του προβληματικού εξαρτήματος με άλλο καινούργιο. Και για την εργασία αυτή, όπως κάνουμε πάντα, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ανταλλακτικά άριστης ποιότητας, απόλυτα συμβατά με τη συσκευή σας. Μετά την επισκευή η συσκευή σας θα λειτουργεί όπως όταν την πρωτοαγοράσατε.

Αρχή μας εξάλλου είναι να αποπερατώνουμε όλες τις επισκευές μας γρήγορα, ώστε να μη στερηθείτε για καιρό το πολύτιμο iPhone σας.

Κι όλα αυτά, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.