Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 4S

Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 4S

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 20
  • Τιμή με ΦΠΑ 24.8
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Ελάτε στο ired, σας παρέχουμε επαγγελματική επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 4S, σε οικονομική τιμή και με εγγυημένο αποτέλεσμα, πάντα με τα καλύτερα ανταλλακτικά.

Ενδείξεις βλάβης:

Είναι εύκολο να διαγνώσετε και μόνοι σας ότι η κεραία Wi-Fi του iPhone σας έχει πρόβλημα. Θα το καταλάβετε αμέσως, όταν η συσκευή σας

  • θα έχει αδύναμο σήμα ή δεν θα μπορεί να συνδεθεί σε ασύρματα δίκτυα
  • δεν θα εμφανίζει δίκτυα WiFi, παρά μόνο αν είστε κοντά στο router
  • θα εμφανίζει το μήνυμα "No WiFi"

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχετε πια τη δυνατότητα σύνδεσης στο ίντερνετ σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους που προσφέρουν δωρεάν ασύρματο δίκτυο. Αποτέλεσμα: υποβιβασμός του iPhone σας στη χρήση ενός κοινού κινητού τηλεφώνου, πράγμα για το οποίο σίγουρα δεν επιλέξατε την ακριβή αυτή συσκευή της Apple.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Μην ανησυχήσετε αν η κεραία Wi-Fi της συσκευής σας έχει παρουσιάσει πρόβλημα, αφού είναι δυνατή η επισκευή της. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για την επίλυση του προβλήματος άμεσα και σωστά με την επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 4S.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε χωρίς καθυστέρηση σε ένα από τα καταστήματά μας για να επιλύσουμε άμεσα και απόλυτα επαγγελματικά το πρόβλημα της συσκευής σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επισκευή αυτής της κεραίας δεν είναι απλή υπόθεση. Αντίθετα, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, αφού γι' αυτή την εργασία είναι αναγκαία η αποσυναρμολόγηση όλου του κινητού, καθώς η κεραία είναι στερεωμένη στη βάση.

Όπως για όλες τις επισκευές μας, έτσι κι εδώ θα χρησιμοποιήσουμε καινούργιο και απόλυτα ποιοτικό ανταλλακτικό. Ολοκληρώνουμε πάντα την επισκευή κεραίας Wi-Fi άμεσα, γρήγορα και σωστά, ενώ για την ποιοτική και εγγυημένη εργασία μας δεν θα βρείτε πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.