Επισκευή κάμερας iPhone 4S

Επισκευή κάμερας iPhone 4S

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 22
  • Τιμή με ΦΠΑ 27.28
  • Χρόνος Επισκευής 40 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Αν έπαψε να λειτουργεί η κάμερα του iPhone 4S, μην ανησυχείτε:

Άμεση και επαγγελματική επισκευή κάμερας iPhone 4S με τα καλύτερα ανταλλακτικά που υπάρχουν. Εγγυημένο αποτέλεσμα σε κάθε service iPhone 4S, στα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired.

Περιγραφή βλάβης:

Αν παρατηρήσετε κάποια στιγμή ότι οι φωτογραφίες και οι λήψεις που κάνετε με το iPhone 4S δεν έχουν την ποιότητα που διέθεταν όταν η συσκευή ήταν καινούργια, τότε ίσως ή κάμερά σας να έχει υποστεί κάποια βλάβη. Συγκεκριμένα, αν:

  • οι φωτογραφίες και οι λήψεις σας δεν έχουν την απαιτούμενη ποιότητα
  • δεν ανοίγει η εφαρμογή της κάμερας
  • ή, ακόμα κι αν ανοίγει, βλέπετε μαύρη οθόνη όταν τραβάτε
  • δεν λειτουργεί το flash led,

τότε σίγουρα πρέπει να φροντίσετε για την άμεση επισκευή κάμερας iPhone 4S.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η βλάβη στην κάμερα του iPhone 4S είναι ένα πρόβλημα που οι τεχνικοί μας αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά με την ανάλογη επισκευή. Είναι μια εργασία που πραγματοποιούμε για εσάς άμεσα, ώστε να μη στερηθείτε για πολύ το πολύτιμο iPhone σας.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Μη χάνετε καθόλου χρόνο. Φέρτε ή στείλτε τη συσκευή σας σε ένα από τα καταστήματά μας, όπου οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας θα ελέγξουν την κάμερα της συσκευής σας και θα σας κατατοπίσουν για την απαραίτητη εργασία. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για την επισκευή κάμερας θα τοποθετήσουμε στη συσκευή σας μια καινούργια μονάδα 8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash, που θα αποκαταστήσει την απόδοση της συσκευής σας και θα επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση του iOS λογισμικού σας.

Επικοινωνήστε λοιπόν με τα καταστήματά μας και το προσωπικό μας θα σας ενημερώσει για τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για την άμεση και σωστή αποκατάσταση της βλάβης.

Όσο για τις τιμές μας, προσφέρουμε την επισκευή κάμερας iPhone 4S σε τιμή απόλυτα ανταγωνιστική, δεδομένης της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας της εργασίας μας.