Επισκευή δόνησης iPhone 4S

Επισκευή δόνησης iPhone 4S

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 22
  • Τιμή με ΦΠΑ 27.28
  • Χρόνος Επισκευής 10 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση και επαγγελματική επισκευή δόνησης iPhone 4S με κορυφαία ανταλλακτικά, αν έχει υποστεί βλάβη το vibrator του iPhone 4S, εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες τεχνικούς μας.

Δεν είναι απίθανο κάποια στιγμή να διαπιστώσετε ότι στο iPhone σας δεν λειτουργεί πια η δόνηση, που σημαίνει ότι έχει υποστεί ζημιά το μοτέρ δόνησης. Πρόκειται ωστόσο για μια βλάβη που επισκευάζεται, ώστε να διαθέτετε ξανά τη χρήσιμη αυτή λειτουργία της συσκευής σας.

Τι ακριβώς είναι το vibrator;

Vibrator ονομάζεται το μοτέρ δόνησης του iPhone. Πρόκειται για ένα μικρό εξάρτημα το οποίο κάνει τη συσκευή iPhone να πάλλεται/δονείται όταν λαμβάνετε κλήση ή μήνυμα ενώ την έχετε θέσει σε σίγαση. Το vibrator έχει ελατήριο υποδοχής στο mainboard.

Περιγραφή βλάβης:

Όταν περάσει ένα διάστημα εντατικής χρήσης της λειτουργίας αυτής του iPhone, το μοτέρ δόνησης, όπως κάθε εξάρτημα της συσκευής σας, είναι δυνατό να πάψει να λειτουργεί. Οι αιτίες μπορεί να είναι είτε η φυσιολογική φθορά είτε κάποια πτώση της συσκευής. Τότε δεν θα διαθέτετε πια τη λειτουργία της δόνησης, η οποία είναι χρήσιμη για τις ώρες που δεν θέλετε να ακούγεται ο ήχος της συσκευής σας χωρίς να την απενεργοποιήσετε.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Εμείς αναλαμβάνουμε την επισκευή του χαλασμένου vibrator motor. Πρόκειται για ένα εξάρτημα για το οποίο διαθέτουμε ανταλλακτικά. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα ελέγξουν τη συσκευή σας και θα εντοπίσουν με ακρίβεια τη βλάβη. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουν για την αναγκαία επισκευή δόνησης.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε χωρίς καθυστέρηση για άμεση κι επαγγελματική επισκευή δόνησης iPhone 4S. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για την εργασία αυτή χρησιμοποιούμε αποκλειστικά καινούργια και γερά ανταλλακτικά, απόλυτα συμβατά με τη συσκευή σας, όπως και για όλες τις επισκευές που πραγματοποιούμε.

Θα πραγματοποιήσουμε δε την επισκευή δόνησης iPhone 4S γρήγορα, σωστά και αποτελεσματικά, για να έχετε γρήγορα ένα λειτουργικό ξανά iPhone 4S.

Όσο για το κόστος; Δεν θα βρείτε στην αγορά καλύτερες τιμές από τις δικές μας για αντίστοιχη ποιοτική εργασία.