Επισκευή βρεγμένου iPhone 4S

Επισκευή βρεγμένου iPhone 4S
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Ελάτε άμεσα στα εργαστήριά μας για επαγγελματική επισκευή βρεγμένου iPhone 4S από τους έμπειρους τεχνικούς μας και με τον απαραίτητο εξειδικευμένο εξοπλισμό, που διαθέτουμε.

Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά μπορεί να συμβεί στον καθένα. Μιλάμε για την ατυχή περίπτωση να πέσει νερό πάνω στο ακριβό iPhone 4S σας. Δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε, ωστόσο είναι μια βλάβη που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

Ποια ακριβώς είναι η βλάβη;

Σε περίπτωση που βραχεί η συσκευή iPhone, o κίνδυνος που ουσιαστικά ελλοχεύει είναι η οξείδωση της μητρικής της πλακέτας, αφού αν αυτή επέλθει, αποτελεί κατάσταση σχεδόν μη αναστρέψιμη. Γι' αυτό και είναι πραγματικά κρίσιμος ο χρόνος που θα περάσει από τη στιγμή που το iPhone 4S σας θα βραχεί ως τη στιγμή που θα φτάσει σε ένα από τα επαγγελματικά εργαστήριά μας. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν και κάποια βήματα που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσετε εσείς πριν απευθυνθείτε σε ειδικούς τεχνικούς και τα οποία θα διευκολύνουν τη διάσωσή του.

Άμεσες ενέργειες:

● Απενεργοποιήστε το iPhone 4S, για να επιβραδύνετε την οξείδωση της πλακέτας
● Στραγγίξτε την υγρασία χωρίς να χρησιμοποιήσετε πηγές έντονης θερμότητας (π.χ. σεσουάρ, φούρνο κ.λπ.), που μπορεί να το υπερθερμάνουν προκαλώντας περαιτέρω ζημιά
● Τυλίξτε το με απορροφητικό χαρτί (π.χ. χαρτί κουζίνας)

Αντιμετώπιση βλάβης:

Εκείνο που πρέπει σίγουρα να κάνετε αν τυχόν βραχεί το iPhone 4S σας είναι να το φέρετε το συντομότερο δυνατό σε ένα από τα καταστήματά μας. Η ταχύτητα με την οποία θα ενεργήσετε είναι σημαντική, αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες για τη διάσωσή του.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για την επισκευή βρεγμένου iPhone 4S απαιτούνται επαγγελματικά εργαλεία, όπως είναι η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος, που μόνο εξειδικευμένα εργαστήρια όπως εμείς διαθέτουν. Όπως καταλαβαίνετε, είναι μάταιο να επιχειρήσετε να πραγματοποιήσετε μόνοι σας την επισκευή βρεγμένου iPhone 4S.

Κόστος επισκευής:

Το κόστος για την επισκευή αυτή εξαρτάται καταρχήν από το αν η συσκευή θα κριθεί επισκευάσιμη. Έπειτα, ρόλο στην τιμή παίζουν και τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν στην περίπτωση που έχει υποστεί περαιτέρω βλάβες.

Εμείς θα πραγματοποιήσουμε αρχικά τον απαραίτητο έλεγχο για να βεβαιωθούμε αν είναι εφικτή η επισκευή βρεγμένου iPhone 4S. Αν ναι, θα σας ενημερώσουμε στη συνέχεια για το συνολικό κόστος που απαιτείται για την αποκατάσταση της βλάβης, μαζί με τα τυχόν επιπλέον ανταλλακτικά.

Ελάτε στο πλησιέστερο εργαστήριό μας

Σας περιμένουμε λοιπόν άμεσα σε ένα από τα καταστήματά μας. Έχετε υπόψη ότι η άμεση αντιμετώπιση της ζημιάς αυξάνει και τις πιθανότητες αποκατάστασής της, οι οποίες τότε αγγίζουν το 70%!