Επισκευή sim card reader iPhone 4

Επισκευή sim card reader iPhone 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 29
  • Τιμή με ΦΠΑ 35.96
  • Χρόνος Επισκευής 1 ημέρα
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση και οικονομική επισκευή SIM card reader iPhone 4, με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς. Ελάτε στα εργαστήρια ired για επαγγελματικό service iPhone.

Το εξάρτημα του iPhone που ονομάζεται sim card reader επιτελεί μια από τις πιο σημαντικές λειτουργίες της συσκευής σας, εφόσον το contact reader είναι αυτό που επιτρέπει να διαβαστεί η κάρτα sim από το iPhone σας.

Τι ακριβώς είναι το sim card reader;

Το εξάρτημα sim card reader έχει έξι ποδαράκια, πάνω στα οποία ακουμπάει η κάρτα sim, για να αναγνωρίζεται έτσι από τη συσκευή, είναι δηλαδή ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία της συσκευής iPhone. Συγκεκριμένα, χωρίς αυτό δεν αναγνωρίζεται η κάρτα sim από τη συσκευή.

Ενδείξεις βλάβης:

Η βλάβη που μπορεί με τον καιρό να παρουσιάσει το sim card reader είναι να στραβώσει ή και να κοπεί ένα ή περισσότερα από τα έξι ποδαράκια που στηρίζουν την κάρτα sim. Τότε η συσκευή σας δεν θα αναγνωρίζει την κάρτα sim σας και δεν θα μπορείτε να αποθηκεύσετε πληροφορίες σε αυτήν.

Επομένως, αν παρατηρήσετε τα εξής συμπτώματα:

  • η συσκευή εμφανίζει το μήνυμα "No SIM" ακόμα κι αν έχετε τοποθετήσει σωστή την κάρτα
  • δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις ή να συνδεθείτε στο δίκτυο 3G

τότε το πρόβλημα είναι μάλλον στο sim card reader και όχι στη συσκευή. Για να βεβαιωθείτε, δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε στη συσκευή σας μια άλλη κάρτα SIM.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Πρόκειται για μια σοβαρή βλάβη, αφού δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας ως τηλέφωνο αν δεν φροντίσετε για την άμεση επισκευή sim card reader. Για την επισκευή sim card reader iPhone 4 είναι αναγκαίο να αποκολληθεί το προβληματικό εξάρτημα και να τοποθετηθεί καινούργιο ανταλλακτικό. Οι καταρτισμένοι ηλεκτρονικοί τεχνικοί μας θα ελέγξουν άμεσα τη συσκευή σας και θα σας ενημερώσουν για το χρόνο και το κόστος που απαιτούνται για την εργασία αυτή.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Μη χάνετε λοιπόν χρόνο. Ελάτε για άμεση, σωστή και αποτελεσματική επισκευή. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα διεξαγάγουν την εργασία αυτή με την προσοχή και τον επαγγελματισμό που απαιτείται, αφού το εξάρτημα αυτό βρίσκεται πάνω στη μητρική πλακέτα. Και βέβαια, για την επισκευή αυτή θα χρησιμοποιήσουμε ένα καινούργιο ανταλλακτικό, άριστης ποιότητας.

Και πάντα γρήγορα, εγγυημένα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!