Επισκευή SIM card case iPhone 4

Επισκευή SIM card case iPhone 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 10
  • Τιμή με ΦΠΑ 12.4
  • Χρόνος Επισκευής 2 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Γρήγορη και ποιοτική επισκευή SIM card case iPhone 4, άμεσα και υπεύθυνα.
 Πάντα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς, μόνο από επαγγελματίες τεχνικούς.

Το εξάρτημα αυτό που ονομάζεται sim card case είναι απαραίτητο για τη σωστή τοποθέτηση της sim card στο iPhone σας αλλά και την προστασία της από τη φθορά. Φυσικά, με την εντατική χρήση της συσκευής είναι πιθανό κάποια στιγμή η sim card case να χαθεί ή να καταστραφεί.

Η sim card case είναι το απαραίτητο εξάρτημα που ρόλος του είναι η σωστή τοποθέτηση της sim card μέσα στο iPhone, όπου θηλυκώνει μέσα στην αντίστοιχη υποδοχή του.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν έχει φθαρεί, γρατζουνιστεί ή χάσατε τη sim card case του iPhone σας, τότε δεν μπορείτε πια να το χρησιμοποιήσετε, αφού δεν είναι δυνατή η σωστή τοποθέτηση της sim card σε αυτό.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Στα επαγγελματικά εργαστήριά μας παρέχουμε άμεση επισκευή sim card case iPhone 4. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας θα ελέγξουν τη συσκευή σας και θα σας ενημερώσουν αν όντως είναι απαραίτητη η επισκευή αυτή.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματά μας για επαγγελματική λύση στο πρόβλημά σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για την επισκευή sim card case θα εγκαταστήσουμε στη συσκευή σας ένα καινούργιο και ανθεκτικό ανταλλακτικό, όπως κάνουμε με όλες μας τις επισκευές. Αυτό θα διασφαλίσει ότι το κινητό σας θα λειτουργεί άψογα όταν το παραλάβετε.

Επικοινωνήστε λοιπόν με ένα από τα καταστήματά μας και το προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει σχετικά. Και το σημαντικότερο: ολοκληρώνουμε τις επισκευές μας πάντα γρήγορα και σωστά. Στόχος είναι πάντα η άμεση εξυπηρέτησή σας και η εγγυημένη εργασία, την οποία προσφέρουμε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!