Επισκευή sensor cable iPhone 4

Επισκευή sensor cable iPhone 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 22
  • Τιμή με ΦΠΑ 27.28
  • Χρόνος Επισκευής 40 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Αναλαμβάνουμε την άμεση κι επαγγελματική επισκευή sensor cable iPhone 4. Εγγυημένο αποτέλεσμα service iPhone 4 από τους αδειούχους τεχνικούς μας.

Με το πέρασμα του χρόνου και παράλληλα την έντονη χρήση ή ακόμα και εξαιτίας κάποιας πρόσκρουσης ή πτώσης μπορεί να παρουσιάσει βλάβη το sensor cable του iPhone 4.

Το σημαντικό αυτό εξάρτημα είναι το flex cable πάνω στο οποίο είναι τοποθετημένοι οι αισθητήρες της συσκευής. Συγκεκριμένα, υπάρχει ο αισθητήρας απόστασης, ο οποίος απενεργοποιεί την οθόνη όταν ακουμπάτε τη συσκευή στο αυτί σας, και ο αισθητήρας φωτεινότητας, που αντιλαμβάνεται τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος χώρου και δίνει σήμα για αύξηση ή μείωση της φωτεινότητας της οθόνης.

Ενδείξεις βλάβης:

Για τον εντοπισμό αυτής της βλάβης αναζητήστε τα εξής συμπτώματα:

  • Δεν λειτουργεί το on/off button
  • Δεν λειτουργεί ο αισθητήρας προσέγγισης
  • Δεν λειτουργεί ο αισθητήρας φωτεινότητας

Αν παρατηρείτε αυτές τις δυσλειτουργίες, τότε μάλλον πρέπει να αναζητήσετε την αντίστοιχη επισκευή.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Τα επαγγελματικά εργαστήριά μας είναι στη διάθεσή σας για άμεση επισκευή της συσκευής σας. Οι διπλωματούχοι και έμπειροι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν τον απαραίτητο έλεγχο του τηλεφώνου σας και θα σας ενημερώσουν ποια είναι η βλάβη κι αν είναι αναγκαία η επισκευή sensor cable iPhone 4.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματά μας, και το προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει σχετικά. Θα αναλάβουμε για εσάς την άμεση και σωστή αποκατάσταση της βλάβης. Για την επισκευή sensor cable χρησιμοποιούμε, όπως κάνουμε σε όλες τις επισκευές που πραγματοποιούμε, καινούργια, ποιοτικά και ανθεκτικά ανταλλακτικά. Θα ολοκληρώσουμε την επισκευή γρήγορα, ώστε να έχετε σύντομα ξανά ένα λειτουργικό κινητό. Θα σας παραδώσουμε μια συσκευή που θα λειτουργεί και πάλι απροβλημάτιστα, σαν καινούργια!

Κι όλα αυτά, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και με εγγύηση καλής εργασίας.