Επισκευή power button iPhone 4

Επισκευή power button iPhone 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 22
  • Τιμή με ΦΠΑ 27.28
  • Χρόνος Επισκευής 40 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Για άμεση και ποιοτική επισκευή power button iPhone 4, εγγυημένα και οικονομικά. Ελάτε σε ένα από τα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired στην Αττική.

To iPhone 4 σας ακολουθεί παντού. Σίγουρα δεν αποχωρίζεστε ούτε για λίγο τις πολύ χρήσιμες εφαρμογές του. Με τη συνεχή χρήση του όμως είναι αναμενόμενο να προκύψει κάποια στιγμή κάποια ζημιά ή η φθορά κάποιων εξαρτημάτων του.

Το πλήκτρο αυτό είναι υπεύθυνο για την ενεργοποίηση κι απενεργοποίηση της συσκευής σας, αφού πρόκειται για το διακόπτη λειτουργίας της. Χωρίς αυτό το πλήκτρο δεν μπορείτε πια να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας.

Ενδείξεις βλάβης:

Σίγουρα πρέπει να θορυβηθείτε, αν έχετε τις πιο κάτω ενδείξεις:

  • Πλήκτρο on/off ραγισμένο
  • Πλήκτρο on/off σπασμένο

Τότε καλό είναι να αναζητήσετε άμεσα την επισκευή power button του iPhone 4 σας, για να μη μείνετε ξαφνικά χωρίς τηλέφωνο.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Στο iRed αντιμετωπίζουμε αμέσως αυτή τη βλάβη. Συγκεκριμένα, αλλάζουμε το προβληματικό εξάρτημα με καινούργιο ανταλλακτικό. Θα τοποθετήσουμε στη συσκευή σας ένα ολοκαίνουργιο power button, όπως εξάλλου κάνουμε σε κάθε εργασία επισκευής iPhone που αναλαμβάνουμε.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Σας περιμένουμε το συντομότερο στο πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα, για την άμεση επισκευή power button. Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουν.

Οι τιμές μας σίγουρα θα αποτελέσουν έκπληξη για εσάς, σε συνδυασμό με την ταχύτητα και την ποιότητα της εργασίας μας.