Αλλαγή home frame iPhone 4

Αλλαγή home frame iPhone 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 60
  • Τιμή με ΦΠΑ 74.4
  • Χρόνος Επισκευής 50 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα ired για επαγγελματική αλλαγή home frame iPhone 4 με ποιοτικό ανταλλακτικό. Γρήγορα, οικονομικά και εγγυημένα.

Το εξάρτημα home frame του iPhone σας είναι εκτεθειμένο, όπως και άλλα μέρη της συσκευής, στη φθορά του χρόνου και τους κινδύνους που το εκθέτει η καθημερινή εντατική χρήση.

Πρόκειται για τη μεταλλική στεφάνη του iPhone, το μεταλλικό δηλαδή πλαίσιο που φροντίζει να εφαρμόζουν σωστά όλα τα εξαρτήματά του. Επομένως, είναι ένα εξάρτημα που παίζει κι αυτό σημαντικό ρόλο στην απρόσκοπτη λειτουργία της συσκευής σας.

Περιγραφή βλάβης:

Ύστερα από ένα διάστημα χρήσης τo home frame μπορεί να γρατσουνιστεί ή να στραβώσει. Επίσης είναι δυνατό να στραβώσει αν σας πέσει κατά λάθος η συσκευή χωρίς να σπάσει ούτε η οθόνη LCD ούτε το digitizer.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Για την επισκευή της βλάβης αυτής είναι αναγκαία η αλλαγή home frame. Πρόκειται για μια επισκευή που κάνουμε τακτικά στα εργαστήριά μας. Με την εργασία αυτή εξασφαλίζουμε τη σωστή ξανά λειτουργία της συσκευής σας.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Οι τεχνικοί μας, έμπειροι στην επισκευή iPhone, είναι στη διάθεσή σας να ελέγξουν τη συσκευή σας. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουν για τη βλάβη που έχει υποστεί όπως και για την επισκευή που απαιτείται. Εφόσον συμφωνήσετε, θα προχωρήσουμε στην αλλαγή home frame iPhone 4. Κατά την αλλαγή θα αντικαταστήσουμε όλη τη βάση του iPhone 4 όπου προσαρμόζονται όλα τα ανταλλακτικά. Και για την επισκευή αυτή, όπως για όλες τις επισκευές μας, χρησιμοποιούμε καινούργιο και ανθεκτικό ανταλλακτικό. Σημαντική λεπτομέρεια: θα κάνουμε την αλλαγή του φθαρμένου εξαρτήματος το συντομότερο δυνατόν, για να μη στερηθείτε για πολύ την πολύτιμη συσκευή σας.

Ελάτε λοιπόν άμεσα για γρήγορη κι επαγγελματική αποκατάσταση της βλάβης, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.