Επισκευή dock connector iPhone 4

Επισκευή dock connector iPhone 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 22
  • Τιμή με ΦΠΑ 27.28
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Για άμεσο service iPhone ελάτε στα καταστήματά μας. Προσφέρουμε επαγγελματική επισκευή dock connector iPhone 4, εγγυημένα και οικονομικά.

Με τον καιρό ενδέχεται να φθαρεί ή να σπάσουν κάποια από τα 30 pins του dock connector της συσκευής σας iPhone 4 και να προκληθούν προβλήματα που θα δυσχεραίνουν τη χρήση της.

Τι ακριβώς είναι το dock connector;

Το σημαντικό αυτό εξάρτημα της συσκευής σας dock connector είναι η μικρή, ορθογώνια σχισμή στο κάτω μέρος της μέσα στην οποία προσαρμόζεται το καλώδιο συγχρονισμού. Επίσης είναι η διεπαφή που χρησιμοποιείται από πολλά περιφερειακά, όπως τα φορητά ηχεία και τα κιτ αυτοκινήτου. Με το dock connector εξάλλου συνδέεται το iPhone με υπολογιστές για το συγχρονισμό δεδομένων. Τέλος, το σχεδιασμένο αποκλειστικά για την Apple αυτό εξάρτημα του iPhone σας είναι υπεύθυνο για τη φόρτιση της μπαταρίας του κινητού σας αλλά και τη σύνδεσή του στο iTunes.

Ενδείξεις βλάβης dock connector:

Αν διαπιστώσετε μια μέρα ότι η συσκευή σας δεν φορτίζει πια, ίσως αυτό να οφείλεται σε κάποια φθορά στο dock connector. Συγκεκριμένα, είναι πιθανό να έχουν στραβώσει ή και σπάσει κάποια από τα pins του. Επίσης μπορεί να έχει χαλαρώσει και να μην κάνει σωστή επαφή ύστερα από αρκετό καιρό χρήσης ή και να έχει προκληθεί κάποια άλλη ζημιά. Τότε μάλλον έχει έρθει η στιγμή για την επισκευή του.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Για την αποκατάσταση του προβλήματος και την απρόσκοπτη και πάλι λειτουργία του iPhone 4 είναι απαραίτητη η επισκευή dock connector iPhone 4. Οι πιστοποιημένοι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας θα διεξαγάγουν τον αναγκαίο έλεγχο για την επιβεβαίωση της βλάβης και θα σας ενημερώσουν για την απαραίτητη εργασία.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας

Φέρτε λοιπόν τη συσκευή σας ή στείλτε τη σε ένα από τα καταστήματά μας για την άμεση και εγγυημένη επισκευή dock connector. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για την αποκατάσταση της βλάβης θα τοποθετήσουμε στη συσκευή σας ένα καινούργιο και ποιοτικό ανταλλακτικό, όπως κάνουμε σε όλες τις επισκευές μας.

Και το κυριότερο: θα πραγματοποιήσουμε την επισκευή αυτή γρήγορα, σωστά και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.