Επισκευή φακού iPhone 4

Επισκευή φακού iPhone 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 10
  • Τιμή με ΦΠΑ 12.4
  • Χρόνος Επισκευής 10 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση και οικονομική επισκευή φακού iPhone 4, πάντα με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς. Ελάτε στα καταστήματα ired για εγγυημένο service iPhone 4. 

Τι ακριβώς είναι ο φακός του iPhone 4;

Ο φακός της κάμερας με χαρακτηριστικά 5-megapixel iSight είναι εκείνος που σας επιτρέπει να κρατάτε για πάντα εικόνες και στιγμιότυπα από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Κι αυτό χωρίς να πρέπει να έχετε πάντα ξεχωριστή φωτογραφική μηχανή και κάμερα μαζί σας.

Ενδείξεις βλάβης:

Ίσως χάσατε ή καταστρέψατε το φακό της κάμερας που βρίσκεται ενσωματωμένος στο εσωτερικό μέρος της γυάλινης πίσω όψης. Αν βγάλετε τη γυάλινη αυτή θήκη, τότε ο φακός είναι εύκολο να χαθεί.

Αν μια μέρα παρατηρήσετε λοιπόν ότι ο φακός του iPhone 4 σας

  • έχει γρατζουνιστεί
  • έχει σπάσει
  • ή έχει άλλα σημάδια

με αποτέλεσμα τις θολές φωτογραφίες και τη χαμηλότερη του προβλεπόμενου ποιότητα των λήψεων, τότε είναι πολύ πιθανό ότι ο φακός του iPhone 4 έχει υποστεί βλάβη.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Όταν έχετε βεβαιωθεί ότι το πρόβλημα δεν είναι απλώς η σκόνη πάνω στο φακό της συσκευής σας, απευθυνθείτε σ' εμάς για την επισκευή φακού iPhone 4. Η βλάβη στο φακό του iPhone 4 αποκαθίσταται σωστά και άμεσα από τους καταρτισμένους τεχνικούς μας. Θα πραγματοποιήσουμε τον αναγκαίο έλεγχο της συσκευής σας και θα σας ενημερώσουμε για την απαραίτητη εργασία.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας φέρετε ή να μας στείλετε τη συσκευή σας, κι εμείς θα σας πληροφορήσουμε το συντομότερο αν είναι εφικτή η επισκευή φακού και για το χρόνο που απαιτείται γι' αυτήν.

Φροντίζουμε πάντα να ολοκληρώνουμε αυτή την εργασία όσο γίνεται πιο σύντομα, αφού στα εργαστήριά μας διαθέτουμε απόθεμα ανταλλακτικών φακών για iPhone 4. Τοποθετούμε πάντα απόλυτα συμβατά και καινούργια ανταλλακτικά, άριστης ποιότητας.

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας για να δώσετε άμεσα λύση στο πρόβλημά σας - πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!