Αλλαγή πίσω όψης iPhone 4

Αλλαγή πίσω όψης iPhone 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 8.06
  • Τιμή με ΦΠΑ 9.99
  • Χρόνος Επισκευής 10 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Με την έντονη καθημερινή χρήση που κάνετε στο iPhone 4 είναι φυσικό με τον καιρό να φθαρεί και να γρατσουνιστεί η πίσω όψη του ή και να υποστεί σημαντικότερη ζημιά, όπως σπάσιμο ή ράγισμα.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν λοιπόν διαπιστώσετε κάποια στιγμή ότι η πίσω όψη της συσκευής σας:

  • έχει γρατζουνιές
  • έχει ραγίσει
  • έχει σπάσει

τότε πρέπει να αναζητήσετε την επισκευή πίσω όψης iPhone 4.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Κατά την επισκευή αυτή το πρόβλημα της φθαρμένης ή ραγισμένης πίσω όψης λύνεται με αντικατάσταση του συγκεκριμένου εξαρτήματος. Φυσικά, πρέπει να δώσετε προσοχή πού θα εμπιστευτείτε την πολύτιμη συσκευή σας για την επισκευή αυτή, αφού η γυάλινη πίσω όψη πρέπει να σφραγίζει με ακρίβεια και να στεγανοποιεί το κινητό από την υγρασία. Παράλληλα, απαιτείται πλήρης εσωτερικός καθαρισμός του κινητού από τυχόν θραύσματα, ώστε να μην τραυματιστεί κάποια καλωδιοταινία.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Τα καταστήματά μας είναι επανδρωμένα με επαγγελματίες και καταρτισμένους ηλεκτρονικούς τεχνικούς που θα αναλάβουν υπεύθυνα την εργασία αυτή. Αφού ολοκληρώσουμε τον έλεγχο της συσκευής σας, θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο που απαιτείται. Με τη σύμφωνη γνώμη σας θα προχωρήσουμε άμεσα σε επισκευή πίσω όψης iPhone 4, ώστε να έχετε πάλι σύντομα στα χέρια σας τη χρήσιμη συσκευή σας. Για την επισκευή αυτή τοποθετούμε, όπως για όλες τις επισκευές μας, καινούργιο και εφάμιλλης ποιότητας ΟΕΜ ανταλλακτικό, που είναι συμβατό με τη συσκευή σας και εγγυάται την άψογη ξανά εμφάνιση και λειτουργία του.

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας, και το προσωπικό μας θα σας ενημερώσει σχετικά. Όσο για τις τιμές μας, και για την επισκευή πίσω όψης iPhone 4 προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.