Επισκευή μπροστινής κάμερας iPhone 4

Επισκευή μπροστινής κάμερας iPhone 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 22
  • Τιμή με ΦΠΑ 27.28
  • Χρόνος Επισκευής 40 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Ελάτε για άμεση ποιοτική επισκευή μπροστινής κάμερας iPhone 4, σε ένα από τα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired. Εγγυημένο αποτέλεσμα και κορυφαία ανταλλακτικά.

Μπροστινή κάμερα iPhone 4

To iPhone 4 διαθέτει μια πρόσθετη μπροστινή VGA κάμερα, που σε συνδυασμό με την πίσω κάμερα της συσκευής σας επιτρέπουν να κάνετε εξαιρετικές λήψεις φωτογραφιών και βίντεο. Με τον καιρό και τη συνεχή χρήση, η κάμερα αυτή ενδέχεται να παρουσιάσει βλάβη.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν παρατηρήσετε ξαφνικά ότι:

  • η κάμερα δεν λειτουργεί κανονικά
  • η εφαρμογή της δεν ανοίγει καν
  • ή ότι δεν βλέπετε τίποτα μέσα από την κάμερα,

τότε σίγουρα πρέπει να φροντίσετε για την αποκατάσταση της βλάβης.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η βλάβη αυτή συγκαταλέγεται στις εργασίες που οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν και αποκαθιστούν με επιτυχία. Είναι μια εργασία που θα κάνουμε για εσάς άμεσα, αφού γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να μείνετε για πολύ χωρίς το πολύτιμο iPhone.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Φέρτε ή στείλτε τη συσκευή σας σε ένα από τα εργαστήριά μας χωρίς καθυστέρηση. Οι αδειούχοι και έμπειροι στην επισκευή iPhone τεχνικοί μας θα ελέγξουν την κάμερα της συσκευής σας και θα σας ενημερώσουν για την απαραίτητη επισκευή κάμερας iPhone 4. Αν κριθεί αναγκαίο, θα αντικαταστήσουμε την κάμερα της συσκευής σας με την VGA Video Recording Unit camera. Έτσι θα έχετε τη μέγιστη απόδοση της κάμερας και του βίντεο του iPhone 4.

Επικοινωνήστε λοιπόν με τα καταστήματά μας και το προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει σχετικά με την άμεση και σωστή αποκατάσταση της βλάβης.

Όσο για τις τιμές μας; Πραγματοποιούμε την εργασία αυτή σε τιμή απόλυτα ανταγωνιστική, δεδομένης της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας της εργασίας μας.