Επισκευή μικροφώνου iPhone 4

Επισκευή μικροφώνου iPhone 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 22
  • Τιμή με ΦΠΑ 27.28
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Για άμεση, αποτελεσματική και εγγυημένη επισκευή μικροφώνου iPhone 4, ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια ired. Τα καλύτερα ανταλλακτικά στις καλύτερες τιμές.

Όπως είναι λογικό, με τη συνεχή χρήση του iPhone 4 υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή το μικρόφωνό του να παρουσιάσει δυσλειτουργία ή και ολική βλάβη. Σίγουρα είναι μια βλάβη που επισκευάζεται αποτελεσματικά από τους κατάλληλους τεχνικούς, γι' αυτό ας μην αφήσετε την ανησυχία να σας κυριεύσει για την ακριβή συσκευή σας.

Μικρόφωνο iPhone 4

Το μικρόφωνο είναι το μικρό εξάρτημα το οποίο φροντίζει για τη μεταφορά της φωνής σας στο συνομιλητή σας. Όπως καταλαβαίνετε, είναι υπεύθυνο για τη βασικότερη λειτουργία του κινητού τηλεφώνου σας.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν μια μέρα καταλάβετε ότι ο συνομιλητής σας δεν σας ακούει καλά, γιατί το μικρόφωνο

  • δυσλειτουργεί
  • λειτουργεί με διακοπές
  • οι συνομιλητές ακούνε θόρυβο ή παράσιτα
  • ο ήχος είναι χαμηλής έντασης
  • δεν λειτουργεί καθόλου,

τότε σίγουρα έχει υποστεί κάποια βλάβη. Θα διαπιστώσετε ακόμα ότι δεν καταγράφει τίποτα σε περίπτωση ηχογράφησης. Ένας τρόπος για να βεβαιωθείτε γι' αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε στη συνομιλία σας hands-free. Αν τότε ακούτε και ακούγεστε χωρίς προβλήματα, σίγουρα πρέπει να αναζητήσετε την επισκευή μικροφώνου iPhone 4.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Το προβληματικό μικρόφωνο του iPhone 4 είναι κάτι που αποκαθίσταται εύκολα από τους έμπειρους στα iPhone τεχνικούς μας, οι οποίοι θα ελέγξουν τη συσκευή σας και θα σας ενημερώσουν σχετικά με την απαραίτητη επισκευή.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Αν λοιπόν κρίνουμε ότι η επισκευή μικροφώνου είναι δυνατή και πάντα με τη συγκατάθεσή σας θα προχωρήσουμε στην αλλαγή του χαλασμένου ή προβληματικού εξαρτήματος με άλλο καινούργιο. Όπως κάνουμε για όλες μας τις επισκευές, έτσι και για την εργασία αυτή χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ποιοτικά και ανθεκτικά ανταλλακτικά. Μετά την επισκευή η συσκευή σας θα λειτουργεί όπως όταν ήταν καινούργια.

Τέλος, ολοκληρώνουμε όλες τις εργασίες μας γρήγορα, ώστε να μη στερηθείτε για καιρό το πολύτιμο iPhone σας, και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.