Επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 4

Επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

Ποιοτική και επαγγελματική επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 4. Ελάτε σε ένα από τα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired, εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η δυσλειτουργική ή κατεστραμμένη μητρική πλακέτα είναι από τις πιο σοβαρές βλάβες που μπορεί να παρουσιάσει η συσκευή iPhone σας, αφού εμποδίζει τη χρήση της συσκευής σας. Μην ανησυχείτε όμως, αφού δεν πρόκειται για ανεπανόρθωτη βλάβη, όπως ίσως νομίζετε.

Τι ακριβώς είναι η μητρική πλακέτα;

H μητρική πλακέτα είναι γνωστή και ως μητρική κάρτα ή κάρτα συστήματος. Το εξάρτημα αυτό είναι το βασικό ηλεκτρονικό κύκλωμα του iPhone σας. Σε αυτό περιλαμβάνονται ο μικροεπεξεργαστής, η κεντρική μνήμη και άλλα υποσυστήματα. Όπως καταλαβαίνετε, αποτελεί ζωτικό τμήμα της συσκευής σας.

Ενδείξεις βλάβης:

Οι ενδείξεις για βλάβη στη μητρική πλακέτα του iPhone 4 είναι πολλές. Αν λοιπόν παρατηρήσετε κάποια από τα παρακάτω συμπτώματα:

  • σπασμένη υποδοχή της μητρικής πλακέτας
  • συσκευή που δεν ενεργοποιείται ή υπερθερμαίνεται
  • συσκευή που δεν φορτίζει παρόλο που αντικαταστήσατε την υποδοχή φόρτισης
  • οθόνη LCD που δεν δείχνει τίποτα
  • οθόνη LCD που δεν ανταποκρίνεται ή παραμένει λευκή ακόμα και ύστερα από αλλαγή της
  • συσκευή που δεν συνδέεται σε δίκτυο Wi-Fi
  • συσκευή που χάνει το GSM
  • κάμερα της συσκευής που, αν και αλλαγμένη, δεν λειτουργεί
  • κεντρικό πλήκτρο ή μικρόφωνο που δεν λειτουργεί ακόμα και ύστερα από αντικατάστασή της με καινούργια ανταλλακτικά

τότε σίγουρα έχει υποστεί βλάβη η μητρική πλακέτα της συσκευής.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η βλάβη στη μητρική πλακέτα είναι σοβαρή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και ανεπανόρθωτη. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι πού θα εμπιστευτείτε την ακριβή συσκευή σας για την επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 4.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας θα ελέγξουν τη συσκευή σας και θα εντοπίσουν τη βλάβη. Στη συνέχεια και αφού σας ενημερώσουν θα προχωρήσουν στην ανάλογη επισκευή. Είτε υπάρχει κάποιο κατεστραμμένο chip, είτε το πρόβλημα είναι σε πηνία και διόδους της μητρικής πλακέτας, οι έμπειροι ηλεκτρονικοί μας θα τα εντοπίσουν και θα τα αντικαταστήσουν με καινούργια ανταλλακτικά.

Το κόστος γι' αυτή την επισκευή εξαρτάται από τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν.

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας άμεσα, για γρήγορη και σωστή επισκευή μητρικής πλακέτας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.