Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 4

Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 20
  • Τιμή με ΦΠΑ 24.8
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση και οικονομική επισκευή κεραίας wi-fi iPhone 4, με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς. Ελάτε στα καταστήματα ired για εγγυημένο service iPhone 4.

Το πολύτιμο iPhone 4 σας διαθέτει κεραία Wi-Fi, που είναι απαραίτητη για τη χρήση και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που σας παρέχει η ακριβή συσκευή σας, αφού με αυτήν συνδέεται ασύρματα στο διαδίκτυο.

Η κεραία Wi-Fi είναι τοποθετημένη στη βάση της συσκευής. Ρόλος της είναι να διευκολύνει την ασύρματη σύνδεσή του iPhone στο Ίντερνετ όπου αυτό παρέχεται δωρεάν. Έτσι μπορείτε να αξιοποιήσετε τις πολυάριθμες εφαρμογές που διαθέτει η συσκευή σας, όπως π.χ. να διαβάζετε ή να στέλνετε email, να ενημερώνεστε για το δελτίο καιρού, να συνδέεστε με τα iTunes για την ψυχαγωγία σας και γενικά να σερφάρετε στο διαδίκτυο.

Ενδείξεις βλάβης:

Όταν η κεραία Wi-Fi του iPhone σας παρουσιάσει πρόβλημα, θα το αναγνωρίσετε εύκολα.

Συγκεκριμένα, θα το διαπιστώσετε αμέσως, όταν η συσκευή σας

● θα έχει αδύναμο σήμα
● δεν θα εμφανίζονται δίκτυα WiFi
● θα εμφανίζει το μήνυμα "No WiFi"

οπότε δεν θα μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ σε χώρους, δημόσιους ή ιδιωτικούς, που προσφέρουν ασύρματο δίκτυο χωρίς χρέωση. Τότε το iPhone σας θα υποβιβαστεί στη χρήση ενός κοινού κινητού τηλεφώνου, που σίγουρα δεν είναι ο λόγος για τον οποίο προτιμήσατε την ακριβή αυτή συσκευή της Apple.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Αν η κεραία Wi-Fi της συσκευής σας δεν λειτουργεί σωστά και υποψιάζεστε ότι έχει υποστεί βλάβη, μην ανησυχήσετε, αφού η επισκευή της είναι δυνατή. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για την επίλυση του προβλήματος άμεσα και σωστά με την επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 4.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Μην καθυστερείτε λοιπόν. Ελάτε σε ένα από τα καταστήματά μας για να αντιμετωπίσουμε άμεσα και απόλυτα επαγγελματικά το πρόβλημα της συσκευής σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν θα πρέπει να εμπιστευτείτε την επισκευή κεραίας Wi-Fi οπουδήποτε, αφού αυτή δεν είναι απλή υπόθεση - αντίθετα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, αφού για την αντικατάστασή της είναι αναγκαία η αποσυναρμολόγηση όλης της συσκευής, καθώς είναι στερεωμένη στη βάση της.

Όπως κάνουμε σε όλες τις επισκευές μας, έτσι και για την επισκευή αυτή θα χρησιμοποιήσουμε καινούργιο και απόλυτα ποιοτικό ανταλλακτικό. Θα αποκαταστήσουμε τη βλάβη άμεσα και αποτελεσματικά, ενώ για την εγγυημένη εργασία μας σας προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.