Επισκευή κάμερας iPhone 4

Επισκευή κάμερας iPhone 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 22
  • Τιμή με ΦΠΑ 27.28
  • Χρόνος Επισκευής 10 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Επαγγελματική, άμεση και οικονομική επισκευή κάμερας iPhone 4. Αρκεί να έρθετε σε ένα από τα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired για εγγυημένο service iPhone 4.

Ένα από τα "δυνατά χαρτιά" της συσκευής iPhone 4 σας είναι η κάμερά της, αφού αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να απαθανατίζετε τις πιο σπουδαίες στιγμές σας, και μάλιστα χωρίς να πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας φωτογραφική μηχανή.

Η 5 MP, 2592 x 1936 pixels, autofocus, LED flash camera του iPhone 4 είναι η κάμερα της συσκευής σας που χρησιμοποιείτε με κάθε ευκαιρία και με εκπληκτική απόδοση.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν παρατηρήσετε ξαφνικά ότι τον τελευταίο καιρό οι φωτογραφίες που τραβάτε με το iPhone 4 δεν έχουν την ποιότητα που διέθεταν όταν η συσκευή ήταν καινούργια, τότε ίσως η κάμερά σας να έχει κάποια βλάβη. Συγκεκριμένα, αν:

  • οι φωτογραφίες σας δεν έχουν την αρχική τους ποιότητα
  • η κάμερα δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε
  • η εφαρμογή της κάμερας δεν ανοίγει
  • ή, ακόμα κι αν ανοίγει, δεν βλέπετε τίποτα,

τότε σίγουρα πρέπει να φροντίσετε για την επισκευή κάμερας iPhone 4.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η ζημιά αυτή είναι από τις εργασίες που οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν και αποκαθιστούν αποτελεσματικά με τη σωστή επισκευή. Είναι μια εργασία που ολοκληρώνουμε για εσάς άμεσα, ώστε να μη μείνετε για πολύ χωρίς το πολύτιμο iPhone σας.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Μη χάνετε λοιπόν στιγμή. Φέρτε ή στείλτε τη συσκευή σας σε ένα από τα εργαστήριά μας. Οι πιστοποιημένοι και έμπειροι στην επισκευή iPhone τεχνικοί μας θα ελέγξουν την κάμερα της συσκευής σας και θα σας ενημερώσουν για την απαραίτητη επισκευή κάμερας iPhone 4. Αν κριθεί αναγκαίο, θα αντικαταστήσουμε την κάμερα της συσκευής σας με την 5 Megapixel camera, Video Recording Unit και flash. Έτσι θα έχετε τη μέγιστη απόδοση της κάμερας, του βίντεο και του φλας του iPhone 4 σας.

Επικοινωνήστε λοιπόν με τα καταστήματά μας και το προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει σχετικά με την άμεση και σωστή αποκατάσταση της βλάβης.

Όσο για τις τιμές μας; Πραγματοποιούμε την εργασία αυτή σε τιμή απόλυτα ανταγωνιστική, δεδομένης της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας της εργασίας μας.