Επισκευή δόνησης iPhone 4

Επισκευή δόνησης iPhone 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 18
  • Τιμή με ΦΠΑ 22.32
  • Χρόνος Επισκευής 10 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση επισκευή δόνησης iPhone 4 από τους επαγγελματίες ηλεκτρονικούς μας, κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά, με χαμηλό κόστος και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η δόνηση είναι μια λειτουργία που αξιοποιείτε αρκετά στο iPhone, γι' αυτό και μια από τις βλάβες που είναι δυνατό να υποστεί το iPhone 4 είναι αυτή στο μοτέρ δόνησης. Ωστόσο η βλάβη αυτή επισκευάζεται εύκολα και γρήγορα από τεχνικούς με την ανάλογη τεχνογνωσία.

Το μοτέρ δόνησης του iPhone είναι εκείνο που ονομάζουμε vibrator. Πρόκειται για ένα μικρό εξάρτημα το οποίο έχει ελατήριο υποδοχής στο mainboard. Το vibrator κάνει τη συσκευή iPhone να πάλλεται/δονείται όταν δέχεστε κλήση ή μήνυμα ενώ την έχετε ρυθμίσει στη σίγαση.

Περιγραφή βλάβης:

Το μοτέρ δόνησης είναι πιθανό να υποστεί ζημιά είτε από φυσιολογική φθορά είτε από κάποιο χτύπημα ή πτώση της συσκευής, όπως είναι πιθανό να συμβεί με κάθε μηχανισμό και εξάρτημα της συσκευής σας. Τότε δεν θα μπορείτε πια να χρησιμοποιείτε τη βολική πραγματικά λειτουργία της δόνησης για τις ώρες που δεν θέλετε να ακούγεται ο ήχος της συσκευής χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Ο μηχανισμός της δόνησης (vibrator motor) είναι ένα εξάρτημα για το οποίο διαθέτουμε ανταλλακτικά. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν τον αναγκαίο έλεγχο της συσκευής σας και θα εντοπίσουν με ακρίβεια τη βλάβη. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουν για την επισκευή δόνησης iPhone 4.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε στα καταστήματά μας για άμεση κι επαγγελματική επισκευή. Θα πρέπει να υπογραμμίσουμε εδώ ότι για την εργασία αυτή χρησιμοποιούμε αποκλειστικά καινούργια και γερά ανταλλακτικά, όπως κάνουμε για όλες τις επισκευές που αναλαμβάνουμε.

Θα πραγματοποιήσουμε την επισκευή δόνησης γρήγορα και σωστά και θα σας παραδώσουμε γρήγορα ένα λειτουργικό ξανά iPhone 4.

Και το κυριότερο: Διαθέτουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς για την εγγυημένη εργασία μας.