Επισκευή βρεγμένου iPhone 4

Επισκευή βρεγμένου iPhone 4
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Ελάτε άμεσα στα εργαστήριά μας για επισκευή βρεγμένου iPhone 4, αποτελεσματικά με τον ειδικό εξοπλισμό μας, για οικονομικό εγγυημένο αποτέλεσμα.

Αν βρεθήκατε στη δύσκολη πραγματικά θέση να βραχεί το πολύτιμο iPhone 4 σας, πρόκειται για μια βλάβη που απαιτεί οπωσδήποτε άμεση αντιμετώπιση.

Ποια ακριβώς είναι η βλάβη;

Η οξείδωση της μητρικής πλακέτας και των κυκλωμάτων της, που αποτελεί ζημιά σχεδόν μη αναστρέψιμη, είναι ο βασικός κίνδυνος που απειλεί τη συσκευή σας, αν αυτή βραχεί. Γι' αυτό και είναι κρίσιμος ο χρόνος που θα περάσει από τη στιγμή που το iPhone 4 σας θα βραχεί ως τη στιγμή που θα δεχτεί επαγγελματική αντιμετώπιση. Μέχρι εκείνη τη στιγμή όμως υπάρχουν κάποιες ενέργειες που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε εσείς, ώστε να διευκολύνετε τη διάσωσή του.

Άμεσες ενέργειες:

  • Θέστε το iPhone 4 εκτός λειτουργίας, για να επιβραδύνετε την οξείδωση της πλακέτας
  • Στραγγίξτε την υγρασία χωρίς να χρησιμοποιήσετε πηγές έντονης θερμότητας (π.χ. σεσουάρ, φούρνο κ.λπ.), που μπορεί να το καταστρέψουν με την υπερθέρμανση
  • Τυλίξτε το με απορροφητικό χαρτί (π.χ. χαρτί κουζίνας)
  • Φροντίστε να φτάσει το συντομότερο δυνατό στα χέρια ειδικών τεχνικών, αφού ο χρόνος είναι κρίσιμος εδώ

Αντιμετώπιση βλάβης:

Αν έχετε λοιπόν την ατυχία να βραχεί το iPhone 4 σας, ελάτε ή φέρτε το το συντομότερο δυνατό σε ένα από τα καταστήματά μας, για να αυξήσετε τις πιθανότητες για τη διάσωσή του.

Συγκεκριμένα, για την επισκευή βρεγμένου iPhone 4 απαιτούνται ειδικά επαγγελματικά εργαλεία, όπως είναι η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος, που μόνο εξειδικευμένα εργαστήρια όπως εμείς διαθέτουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιχειρήσετε μόνοι σας την επισκευή αυτή.

Κόστος επισκευής βρεγμένου iPhone 4

Το κόστος για την επισκευή αυτή θα προσδιοριστεί μετά τον έλεγχο και θα εξαρτηθεί καταρχήν από το αν η συσκευή είναι επισκευάσιμη και κατά δεύτερον από τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν στην περίπτωση που έχει υποστεί περαιτέρω βλάβες.

Πραγματοποιούμε καταρχήν τον απαραίτητο έλεγχο για να διαπιστώσουμε αν είναι εφικτή η διάσωση της συσκευής. Σε περίπτωση που είναι, θα προχωρήσουμε, εφόσον συμφωνήσετε στην αποκατάσταση της βλάβης. Η συνολική τιμή αυτή θα εξαρτηθεί από τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν, αφού μπορεί να έχει υποστεί πολλαπλές ζημιές.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας

Ελάτε λοιπόν χωρίς καθυστέρηση σε ένα από τα καταστήματά μας. Όπως τονίσαμε ήδη, η άμεση αντιμετώπιση της ζημιάς αυξάνει και τις πιθανότητες αποκατάστασής της, φτάνοντας ως και το 70%!