Επισκευή sim card reader iPhone 3GS

Επισκευή sim card reader iPhone 3GS

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 36
  • Τιμή με ΦΠΑ 44.64
  • Χρόνος Επισκευής 1 ημέρα
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση και οικονομική επισκευή sim card reader iPhone 3GS. Ελάτε στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του ired, για εγγυημένο service iPhone από έμπειρους τεχνικούς.

Σας προσφέρουμε:

  • Ασφαλή αφαίρεση του χαλασμένου sim card reader iPhone 3GS
  • Άμεση εξυπηρέτηση από πιστοποιημένους ηλεκτρονικούς
  • Έλεγχο λειτουργίας σε 24 σημεία πριν και μετά την επισκευή
  • Άψογη εγκατάσταση του νέου j sim card reader iPhone 3GS
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας

Το εξάρτημα του iPhone σας sim card reader επιτελεί μια από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του iPhone σας, αφού το contact reader είναι αυτό που επιτρέπει να διαβαστεί η κάρτα sim από τη συσκευή σας.

Τι ακριβώς είναι το sim card reader;

Το εξάρτημα sim card reader διαθέτει έξι επαφές , πάνω στα οποία ακουμπάει η κάρτα sim, προκειμένου να αναγνωρίζεται από τη συσκευή. Όπως καταλαβαίνετε, είναι ένα εξάρτημα ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία της συσκευής iPhone, αφού χωρίς αυτό δεν αναγνωρίζεται η κάρτα sim από τη συσκευή.

Ενδείξεις βλάβης:

Η ζημιά που μπορεί να παρουσιάσει το sim card reader είναι να κοπεί ή να στραβώσει ένα ή περισσότερα από τις έξι επαφές που στηρίζουν την κάρτα sim. Αποτέλεσμα; Η κάρτα sim σας δεν θα αναγνωρίζεται από τη συσκευή κι επομένως δεν θα μπορείτε να αποθηκεύσετε πληροφορίες σε αυτήν. Δεν θα δυσκολευτείτε να διαπιστώσετε αν το πρόβλημα είναι της κάρτας sim ή του sim card reader: Αν το sim card reader έχει βλάβη, η συσκευή θα σας εμφανίζει το μήνυμα "No SIM" ακόμα κι αν η κάρτα σας είναι σωστά τοποθετημένη.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η βλάβη αυτή πρέπει να επισκευαστεί άμεσα, αφού διαφορετικά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας. Για αυτό και πρέπει να προβείτε σε άμεση επισκευή sim card reader. Για την επισκευή αυτή χρειάζεται να αποκολληθεί το προβληματικό εξάρτημα και να τοποθετηθεί καινούργιο ανταλλακτικό. Οι έμπειροι ηλεκτρονικοί τεχνικοί μας μπορούν να ελέγξουν τη συσκευή σας και να σας ενημερώσουν για το χρόνο και το κόστος που απαιτεί η εργασία αυτή.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε λοιπόν για γρήγορη και αποτελεσματική επισκευή sim card reader. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν την εργασία αυτή με την απαραίτητη προσοχή, αφού το εξάρτημα αυτό είναι τοποθετημένο πάνω στη μητρική πλακέτα. Εννοείται πως και για την επισκευή αυτή χρησιμοποιούμε καινούργιο ανταλλακτικό, άριστης ποιότητας.

Και βέβαια ολοκληρώνουμε την εργασία μας πάντα γρήγορα, εγγυημένα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!