Επισκευή sensor cable iPhone 3GS

Επισκευή sensor cable iPhone 3GS

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 25
  • Τιμή με ΦΠΑ 31
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση και οικονομική επισκευή sensor cable iPhone 3GS. Ελάτε στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του ired, για εγγυημένο service iPhone από έμπειρους τεχνικούς.

Σας προσφέρουμε:

  • Ασφαλή αφαίρεση του χαλασμένου sensor cable iPhone 3GS
  • Άμεση εξυπηρέτηση από πιστοποιημένους ηλεκτρονικούς
  • Έλεγχο λειτουργίας σε 24 σημεία πριν και μετά την επισκευή
  • Άψογη εγκατάσταση του νέου sensor cable iPhone 3GS
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας

Όπως είναι φυσικό, με τον καιρό ή τη σκληρή χρήση ή ακόμα και εξαιτίας κάποιας πτώσης ή χτυπήματος μπορεί να παρουσιάσει μια μέρα βλάβη το sensor cable του iPhone 3GS.

Τι ακριβώς είναι το sensor cable;

Το εξάρτημα αυτό είναι το flex cable πάνω στο οποίο είναι προσαρτημένοι οι αισθητήρες της συσκευής. Συγκεκριμένα, εδώ είναι στερεωμένος ο αισθητήρας απόστασης που απενεργοποιεί την οθόνη όταν ακουμπάτε τη συσκευή στο αυτί σας και ο αισθητήρας φωτεινότητας που αντιλαμβάνεται τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος χώρου και φροντίζει για την ανάλογη αύξηση ή μείωση της φωτεινότητας της οθόνης.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν λοιπόν παρατηρήσετε ότι η οθόνη δεν σβήνει όταν λαμβάνετε κλήση, τότε μάλλον υπάρχει βλάβη και πρέπει να αναζητήσετε την αντίστοιχη επισκευή sensor cable iPhone 3GS.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Στα εξειδικευμένα εργαστήριά μας παρέχουμε άμεση επισκευή sensor cable iPhone 3GS. Οι έμπειροι και πιστοποιημένοι τεχνικοί μας θα ελέγξουν τη συσκευή σας και στη συνέχεια θα σας ενημερώσουν για τη βλάβη καθώς και αν είναι αναγκαία η επισκευή sensor cable iPhone 3GS.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας. Το προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας καθοδηγήσει σχετικά. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την άμεση και σωστή επισκευή sensor cable. Για την επισκευή αυτή τοποθετούμε, όπως σε όλες τις επισκευές μας, καινούργιο ΟΕΜ ανταλλακτικό, μεγάλης αντοχής και ποιότητας, απόλυτα συμβατό με τη συσκευή σας. Θα πραγματοποιήσουμε την επισκευή sensor cable γρήγορα, ώστε να έχετε σύντομα ξανά ένα λειτουργικό κινητό.

Μετά την αντικατάσταση του προβληματικού εξαρτήματος η συσκευή σας θα λειτουργεί και πάλι σαν καινούργια.
Κι φυσικά, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με εγγύηση καλής εργασίας.