Αλλαγή home frame iPhone 3GS

Αλλαγή home frame iPhone 3GS

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 60
  • Τιμή με ΦΠΑ 74.4
  • Χρόνος Επισκευής 50 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση και οικονομική επισκευή home frame iPhone 3GS. Ελάτε στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του ired, για εγγυημένο service iPhone από έμπειρους τεχνικούς.

Σας προσφέρουμε:

  • Ασφαλή αφαίρεση του χαλασμένου home frame iPhone 3GS
  • Άμεση εξυπηρέτηση από πιστοποιημένους ηλεκτρονικούς
  • Έλεγχο λειτουργίας σε 24 σημεία πριν και μετά την επισκευή
  • Άψογη εγκατάσταση του νέου home frame iPhone 3GS
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας

Το home frame της συσκευής iPhone σας είναι εκτεθειμένο, όπως και άλλα εξαρτήματά του, στις φθορές και τα σημάδια του χρόνου καθώς και τους κινδύνους στους οποίους ενέχει η καθημερινή, σκληρή χρήση.

Τι ακριβώς είναι το home frame;

Το home frame είναι η μεταλλική στεφάνη του iPhone, το μεταλλικό δηλαδή πλαίσιο που φροντίζει ώστε να εφαρμόζουν σωστά όλα τα ανταλλακτικά του. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένα εξάρτημα που παίζει κι αυτό ένα βασικό ρόλο όσον αφορά τη σωστή λειτουργία της συσκευής σας.

Ενδείξεις βλάβης:

To home frame ενδέχεται να γρατζουνιστεί ή να στραβώσει με τον καιρό και τη χρήση. Επίσης μπορεί να στραβώσει ύστερα από πτώση της συσκευής, χωρίς να σπάσει ούτε η οθόνη LCD ούτε το digitizer.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Για την επισκευή της βλάβης αυτής είναι απαραίτητη η αλλαγή home frame. Πρόκειται για μια επισκευή που πραγματοποιούμε στα εργαστήριά μας και θα εξασφαλίσει τη σωστή ξανά λειτουργία της συσκευής σας.
Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Οι τεχνικοί μας, με εμπειρία ετών στην επισκευή iPhone, είναι στη διάθεσή σας να ελέγξουν τη συσκευή σας και να σας ενημερώσουν για τη βλάβη που έχει και την ανάλογη επισκευή της. Αν κριθεί ότι είναι απαραίτητη, θα προχωρήσουμε στην αλλαγή home frame iPhone 3GS. Κατά την εργασία αυτή θα αντικαταστήσουμε τη βάση του iPhone 3GS πάνω στην οποία κουμπώνουν όλα τα ανταλλακτικά. Και για την επισκευή, όπως για όλες μας τις επισκευές, χρησιμοποιούμε καινούργιο και γερό ανταλλακτικό. Θα ολοκληρώσουμε δε την εργασία αυτή γρήγορα και σωστά, για να μη μείνετε για πολύ χωρίς την πολύτιμη συσκευή σας.

Σας περιμένουμε λοιπόν άμεσα για γρήγορη κι επαγγελματική αντιμετώπιση του προβλήματος, πάντα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.