Επισκευή home frame iPhone 3GS (bezel)

Επισκευή home frame iPhone 3GS (bezel)

Χαρακτηριστικά επισκευής

Άμεση και οικονομική επισκευή home frame iPhone 3GS. Ελάτε στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του ired, για εγγυημένο service iPhone από έμπειρους τεχνικούς.

Σας προσφέρουμε:

  • Ασφαλή αφαίρεση του χαλασμένου home frame iPhone 3GS
  • Άμεση εξυπηρέτηση από πιστοποιημένους ηλεκτρονικούς
  • Έλεγχο λειτουργίας σε 24 σημεία πριν και μετά την επισκευή
  • Άψογη εγκατάσταση του home frame iPhone 3GS
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας

Αν χρησιμοποιείτε ήδη καιρό τη συσκευή iPhone 3GS, μπορεί να παρατηρήσετε ότι έχει φθαρεί το bezel της.

Τι ακριβώς είναι το bezel;

Πρόκειται για το μεταλλικό περίβλημα που ξεχωρίζει μεταξύ οθόνης και βάσης και φροντίζει να κλείνει σωστά το κινητό σας.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν φθαρεί το bezel, θα παρατηρήσετε είτε ότι το εξάρτημα αυτό
● έχει χαλαρώσει
● έχει γρατζουνιές
● έχει στραβώσει
● ή έχει ραγίσει.
Τότε δεν θα εφαρμόζει τέλεια η στεφάνη ή μπορεί να έχει ξεκολλήσει, με κίνδυνο να μπει υγρασία στη συσκευή σας ενώ τη χρησιμοποιείτε. Αυτό που πρέπει σίγουρα να κάνετε τότε είναι η άμεση επισκευή bezel. Η επισκευή αυτή είναι σημαντική για την προστασία της οθόνης και την σωστή λειτουργία του κινητού σας.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η βλάβη αυτή διορθώνεται εύκολα με την ανάλογη επισκευή. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας, έμπειροι στην επισκευή συσκευών iPhone, θα φροντίσουν για τον έλεγχο της συσκευής σας και την εξακρίβωση της βλάβης. Εφόσον συμφωνείτε θα προχωρήσουμε αμέσως σε επισκευή bezel.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Για την επισκευή αυτή θα τοποθετήσουμε στη συσκευή σας ένα καινούργιο ανταλλακτικό. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα άριστης ποιότητας και απόλυτα συμβατά με αυτήν. Θα ολοκληρώσουμε την επισκευή bezel του iPhone 3GS το συντομότερο δυνατόν και θα σας παραδώσουμε τη συσκευή σας άψογη, τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά.

Όσο για το κόστος; Και σε αυτήν την περίπτωση παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Εξάλλου, η βλάβη αυτή συνοδεύεται συχνά από ζημιά της οθόνης, οπότε το κοστολόγιο για την επισκευή bezel θα είναι χαμηλότερο από το αναγραφόμενο.