Επισκευή button iPhone 3GS

Επισκευή button iPhone 3GS

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 25
  • Τιμή με ΦΠΑ 31
  • Χρόνος Επισκευής 25 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση επισκευή home button iPhone 3GS σε μόλις 25' με εγγύηση . Σε 13 καταστήματα στην Αττική, και πανελλαδικά μέσω courier.

Αρκεί να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας ή να μας στείλετε την συσκευή σας δωρεάν μέσω κούριερ. Οι αδειούχοι ηλεκτρονικοί μας είναι στην διάθεση σας.

Σας προσφέρουμε:

  • Ασφαλή αφαίρεση του χαλασμένου home button
  • Άμεση εξυπηρέτηση από πιστοποιημένους ηλεκτρονικούς σε μόλις 25'
  • Έλεγχο λειτουργίας σε 24 σημεία πριν και μετά την επισκευή
  • Άψογη εγκατάσταση του νέου home button iPhone 3GS

Ενδείξεις βλάβης:

Είναι σαφές ότι το button της συσκευής σας έχει υποστεί φθορά, όταν παρατηρήσετε ότι:

● έχει γρατσουνιές
● είναι ραγισμένο
● είναι σπασμένο

Τότε η χρήση της συσκευής γίνεται δύσκολη και περιορισμένη και πρέπει να αναζητήσετε την κατάλληλη επισκευή home button iPhone 3GS.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η επισκευή home button iPhone 3GS είναι κάτι εφικτό, μην ανησυχείτε λοιπόν για την τύχη της ακριβής συσκευής σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να απευθυνθείτε στους κατάλληλους τεχνικούς, οι οποίοι θα λύσουν σωστά το πρόβλημα με την ανάλογη επισκευή. Οι τεχνικοί μας, καταρτισμένοι και έμπειροι στην επισκευή iPhone 3GS, μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε το πρόβλημα της συσκευής σας άμεσα και σωστά.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε χωρίς να χάνετε καθόλου χρόνο στο πιο κοντινό σε εσάς εργαστήριό μας για αποτελεσματική επισκευή home button iPhone 3GS. Όπως σε όλες τις εργασίες μας, έτσι και κατά την επισκευή αυτή θα ελέγξουμε τη συσκευή σας και, αφού βεβαιωθούμε για τη βλάβη, θα τοποθετήσουμε ένα άριστης ποιότητας ανταλλακτικό. Διεξάγουμε την επισκευή αυτή στο συντομότερο δυνατό χρόνο, καθώς έχουμε απόθεμα των αντίστοιχων ανταλλακτικών στα καταστήματά μας.

Όσο για τις τιμές μας; Κι εδώ είναι από τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς!