Επισκευή δόνησης iPhone 3GS

Επισκευή δόνησης iPhone 3GS

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 25
  • Τιμή με ΦΠΑ 31
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση και οικονομική επισκευή δόνησης iPhone 3GS. Ελάτε στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του ired, για εγγυημένο service iPhone από έμπειρους τεχνικούς.

Σας προσφέρουμε:

  • Ασφαλή αφαίρεση του χαλασμένου μηχανισμού δόνησης iPhone 3GS
  • Άμεση εξυπηρέτηση από πιστοποιημένους ηλεκτρονικούς
  • Έλεγχο λειτουργίας σε 24 σημεία πριν και μετά την επισκευή
  • Άψογη εγκατάσταση του νέου μηχανισμού δόνησης iPhone 3GS
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας

Η βλάβη στο μοτέρ δόνησης είναι από τις βλάβες που είναι δυνατό να υποστεί το iPhone 3GS. Ωστόσο η βλάβη αυτή επισκευάζεται, ώστε να έχετε ξανά διαθέσιμη τη χρήσιμη αυτή λειτουργία της συσκευής σας.

Τι ακριβώς είναι το vibrator;

Το vibrator είναι το μοτέρ δόνησης του iPhone. Είναι ένα μικρό εξάρτημα με ελατήριο υποδοχής στο mainboard, χάρη στο οποίο τη συσκευή iPhone δονείται όταν λαμβάνετε κλήση ή μήνυμα ενώ την έχετε θέσει σε σίγαση.

Ενδείξεις βλάβης:

Όπως κάθε εξάρτημα της συσκευής σας, το μοτέρ δόνησης είναι δυνατό να χαλάσει ύστερα από ένα διάστημα χρήσης της συσκευής και της λειτουργίας αυτής του iPhone είτε από φυσιολογική φθορά είτε γιατί σας έπεσε η συσκευή.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα διαθέτετε πια τη λειτουργία της δόνησης, η οποία είναι χρήσιμη για τις ώρες που δεν θέλετε να ακούγεται ο ήχος της συσκευής χωρίς να την απενεργοποιήσετε.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Στα εργαστήριά μας διαθέτουμε ανταλλακτικά για το vibrator motor της συσκευής iPhone 3GS. Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να ελέγξουν τη συσκευή σας και να εντοπίσουν ποια ακριβώς είναι η βλάβη καθώς και να σας ενημερώσουν για την επισκευή δόνησης iPhone 3GS.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε στα καταστήματά μας για άμεση κι επαγγελματική αποκατάσταση της βλάβης. Οι τεχνικοί μας θα φροντίσουν για την άμεση επισκευή δόνησης. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για την επισκευή αυτή, όπως και για όλες τις επισκευές που κάνουμε, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά καινούργια και γερά ανταλλακτικά.

Θα ολοκληρώσουμε την επισκευή δόνησης άμεσα και
αποτελεσματικά, ώστε να έχετε το συντομότερο δυνατό ένα λειτουργικό ξανά iPhone 3GS.

Όσο για τις τιμές μας, προσφέρουμε πάντα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς για την εγγυημένη εργασία μας.