Επισκευή iPhone 13 Pro

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Αν χαλάσει το αγαπημένο σας iPhone 13 Pro και πρέπει να επισκευαστεί, τα ired είναι το κατάλληλο μέρος! Το iPhone 13 Pro είναι το iPhone με την μεγαλύτερη αναβάθμιση σε σύστημα κάμερας που έγινε ποτέ. Διαθέτει μία εκπληκτική οθόνη Super Retina XDR με ProMotion για γρηγορότερη απόκριση, τον ασύλληπτα γρήγορο Α15 Bionic επεξεργαστή και υψηλές ταχύτητες 5G. Ο ανθεκτικός του σχεδιασμός και η διάρκεια της μπαταρίας του σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, κάνουν το iPhone 13 Pro να είναι μία από τις πρώτες συσκευές στην προτίμηση των καταναλωτών. Παρόλα τα δυνατά χαρακτηριστικά της, όπως και κάθε άλλη συσκευή, έτσι και το iPhone 13 Pro στην περίπτωση ενός απρόοπτου ατυχήματος μπορεί να παρουσιάσει κάποια βλάβη.

Αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης iPhone 13 Pro

Για την άμεση αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης του iPhone 13 Pro, επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired! Οι πιο συνηθισμένες βλάβες iPhone 13 Pro που απολαμβάνουμε καθημερινά, είναι: 

  • Αλλαγή οθόνης
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Αλλαγή πίσω όψης
  • Επισκευή θύρας φόρτισης
  • Επισκευή χαλασμένου ηχείου

Κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά

Από την επισκευή οθόνης μέχρι την επισκευή ηχείου, όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας για να είστε καλυμμένοι σε περίπτωση κάποιου ελαττωματικού υλικού. Όλα τα ανταλλακτικά μας είναι κορυφαίας ποιότητας και έχουν ελεγχθεί για την ποιότητα και την αποδοτικότητα τους, ώστε να βεβαιωθούμε πως πληρούν τις ίδιες προδιαγραφές με τα εξαρτήματα που είχε αρχικά η συσκευή σας. 

Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι επισκευής

Το κάθε μας κατάστημα διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους επισκευής, οι οποίοι προσφέρουν την μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα! Όλα τα εργαστήρια διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να είμαστε έτοιμοι να λύσουμε ακόμα και το πιο περίπλοκο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.