Επισκευή iPhone 13 mini

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το iPhone 13 mini διαθέτει το πιο προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε iPhone, τον πανίσχυρο επεξεργαστή Α15 Bionic, ασυναγώνιστη ταχύτητα 5G και ανθεκτικό, εργονομικό σχεδιασμό ιδανικό για όσους προτιμούν τις μικρότερες συσκευές.

Για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο αγαπημένο σας iPhone 13  mini από σπασμένη οθόνη μέχρι βλάβη από νερό, στα καταστήματα ired μπορούμε να κάνουμε την συσκευή σας ξανά σαν καινούργια! 

Σύντομη και εγγυημένη επισκευή iPhone 13 mini

Η τεχνική ομάδα των ired διαθέτει πολλά χρόνια εμπειρίας σε όλες τις επισκευές smartphone. Οι πιο συνηθισμένες επισκευές που αναλαμβάνουμε σε καθημερινή βάση είναι οι εξής:

  • Επισκευή ή αντικατάσταση οθόνης
  • Προβλήματα λογισμικού
  • Ζημιά από νερό
  • Αντικατάσταση μπαταρίας 
  • Πρόβλημα στο ηχείο ή μικρόφωνο

Οι περισσότερες από τις επισκευές iPhone 13 mini χρειάζονται περίπου 45 λεπτά για να ολοκληρωθούν ώστε να ξανα έχετε την συσκευή σας πίσω στα χέρια σας την ίδια ημέρα! 

Αναβαθμισμένοι χώροι επισκευών

Το κάθε μας κατάστημα διαθέτει από ένα τεχνικό εργαστήριο, πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να φιλοξενήσει την συσκευή σας με απόλυτη ασφάλεια εώς ότου ολοκληρωθεί η επισκευή της.

Σας περιμένουμε σε ένα από τα εργαστήρια μας

Στα ired φροντίζουμε για την άμεση διάγνωση οποιασδήποτε βλάβης, καθώς και για την ενημέρωση σας, ως προς το κόστος της επισκευής και τα χρονικά δεδομένα που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί. Σε περίπτωση που δεν έχετε την δυνατότητα να μεταβείτε σε ένα από τα καταστήματα μας, σας προσφέρουμε την δυνατότητα της δωρεάν αποστολής της συσκευής σας σε εμάς από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 212 0400.